PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte rekenmachines

Bedrukte rekenmachines zijn een van de meest gebruikte kantoorartikelen en zijn juist daarom zo succesvol. Het bedrukte promotieartikel eindigt immers altijd op een bureau en men bewaart een praktisch product vele malen vaker dan een geschenk dat eenmalig gebruikt kan worden. Bedrijven schaffen vaak bedrukte rekenmachines aan voor relaties, maar het is natuurlijk ook mogelijk om deze voor uw eigen bedrijf te bestellen. Het hebben van eigen bedrukte kantoorartikelen doet immers veel voor uw uitstraling! Daarnaast worden kantoorartikelen vaak meegenomen naar klanten en u kunt deze dan achterlaten als visitekaartje.

Geen resultaten gevonden.

De rekenmachines van Suprème Relatiegeschenken

Rekenmachines die bedrukt kunnen worden en die u in het online aanbod van Suprème tegen komt loopt zeer uiteen. Het assortiment bevat vele types en u kunt dan ook voor zowel simpele en geavanceerde calculators bij ons terecht. Een greep uit onze webwinkel mondt dan ook uit in de volgende rekenmachines

  • Grootte van een visitekaartje
  • Aangedreven door zon en/of water
  • Extra grote
  • In combinatie met andere kantoorbenodigheden (liniaal, etuis, etc.)

Wij nodigen u graag uit om ons onze aanbiedingen te bekijken die u tevens makkelijk kunt vergelijken op onze website. Mocht u meer informatie wensen die u niet op onze site kunt vinden, dan kunt u onze medewerkers bereiken via:

Rekenmachines bedrukken

Rekenmachines bedrukken is een van de belangrijkste stappen in het realiseren van relatiegeschenken, omdat men hiermee de link legt tussen het gekregen artikel en uw bedrijf. Omdat er een link wordt gelegd tussen het promotieartikel en uw diensten en/of producten, is het van belang dat ook de bedrukking van goede kwaliteit is.

Het bedrukken van dergelijke promotieartikelen gaat gepaard met vele mogelijkheden die het uiterlijk van een rekenmachine veel van elkaar doet veranderen. Het is o.a. mogelijk om:

  • In kleur te bedrukken
  • Logo’s d.m.v. laser aan ter brengen in het scherm
  • (doming)stickers aan te brengen

Rekenmachines beschikken vaak over een speciale ‘lege’ ruimte waarop gedrukt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om op het scherm of onder de toetsen te bedrukken en daarmee een wel een heel speciale variant te creëren.

Bijpassende kantoorartikelen

Andere relatiegeschenken die uitstekend bij dit promotieartikel passen zijn o.a. visitekaarthouders, keycords en notitieboekjes. Ontdek het gehele assortiment van Suprème Relatiegeschenken!

Bedrukte rekenmachines

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10