PERSOONLIJK ADVIES

Zonneklep bedrukken

Een bedrukte zonneklep is erg geliefd bij een zeer grote groep met verschillende mensen. Een zonneklep met bedrukking kan gemaakt zijn van verschillende materialen. In onze webshop zult u vooral vele zonnekleppen vinden, gemaakt van EVA en katoen. Het materiaal EVA is een afkorting voor het woord Ethyleenvinylacetaat. Dit is een kunststof die goed bekend staat. Het is namelijk erg slijtvast en stevig. Uiteraard zit er verschil tussen deze twee materialen en dat is in de prijs ook erg goed te merken. Kies hieronder uw favoriet die past binnen uw budget!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een bedrukte zonneklep gemaakt van katoen heeft een hogere kostprijs dan een bedrukte zonneklep gemaakt van EVA. De reden hiervoor is dat katoen wordt gemaakt van een katoenplant en de verwerking hiervan meestal redelijk wat tijd in beslag neemt. Een zonneklep met bedrukking die van katoen is gemaakt komt meestal goed tot zijn recht bij vaste relaties en eigen medewerkers. Van hen weet u namelijk zeker dat de gebruikerswaarde hoog zal liggen en zij dit geschenk zullen waarderen. Een bedrukte zonneklep gemaakt van EVA is erg geschikt voor promotionele doeleinden. Ze kunnen in grote getallen worden besteld en u kunt ze weggeven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Uiteraard is het moment van weggeven cruciaal. Een bedrukte zonneklep weggeven in de winter is uiteraard minder effectief dan het vergeven in de zomer.

Zonneklep bedrukken

Het bedrukken van een zonneklep kan sterk verschillen in de manier waarop deze wordt bedrukt. Uiteraard ligt dit aan de keuze van het materiaal, maar natuurlijk speelt het kleurgebruik en de grootte van de bedrukking ook een belangrijke rol. Bedrukkingstechnieken die veel bij Suprème Relatiegeschenken voorkomen, zijn:

  • Zeefdruk;
  • Transferdruk;
  • Borduren.

Contact

Een bedrukte zonneklep bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken altijd in combinatie met een goede persoonlijke service. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden uw vragen met veel plezier. U bereikt ons iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Veel meer hoofddeksels met bedrukking bij Suprème

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u naast zonnekleppen nog veel meer hoofddeksels met bedrukking. Neem eens een kijkje bij onze trucker capshoeden en kindercaps.

 

Liever totaal iets anders?

Is een zonneklep of ander hoofddeksel toch niet helemaal dat waar je naar op zoek bent? Dan is het misschien een idee om een zonnebril te bedrukken, of misschien kies je wel liever voor potloden bedrukken. Een andere populaire optie is een katoenen tas bedrukken met een ontwerp naar keuze. 

 

Zonneklep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10