PERSOONLIJK ADVIES

Auto zonneschermen bedrukken

Auto zonneschermen bedrukt met uw eigen naam of logo, een betere promotie kunt u zich niet wensen. Een auto komt vrijwel overal in Nederland, maar natuurlijk ook in het buitenland. Alle passerende auto’s, voetgangers en fietsers komen in aanraking met uw bedrukking. U bereikt uw potentiële klanten dus zowel nationaal als internationaal. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zonneschermen met bedrukking komen in ons assortiment veelvuldig voor. Gemakkelijk gezien zijn deze te onderscheiden in twee varianten:

  1. Bedrukte zonneschermen voor de gehele voorruit;
  2. Bedrukte zonneschermen voor de zijramen (zuignap).

Bedrukte auto zonneschermen uitdelen kan geheel in eigen stijl. U heeft zodoende de gelegenheid om deze activiteit aan te passen aan uw eigen onderneming en een stukje originaliteit te creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan het idee om de bedrukte geschenken te gaan verloten, of juist om ze per post te gaan versturen. Suprème Relatiegeschenken heeft nog veel meer ideeën voor u. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend contact opnemen middels onderstaande gegevens.

Auto zonneschermen bedrukken

Auto zonneschermen bedrukken gebeurt middels een zeefdruk. De bedrukkingstechniek zeefdruk kan één kleur bedrukken. Als u graag een bedrukking wilt op het auto zonnescherm met meerdere kleuren dan kan Suprème Relatiegeschenken hier zorg voor dragen. Voor een bedrukking met meerdere kleuren (full colour) is een groot aantal auto zonneschermen nodig, omdat deze speciaal voor u in het buitenland worden geproduceerd. Het is dus mogelijk op aanvraag, waar u wel rekening mee moet houden is dat de levertijd langer is, omdat de productie in het buitenland wordt gedaan. Dit zorgt voor een lage prijs, waarvan u kunt profiteren.

Diverse bedrukkingstechnieken

Auto zonneschermen bedrukken kan geheel naar eigen inzicht. Mocht u voor een zeefdruk bedrukking willen gaan, dan kunt u kiezen voor een logo in combinatie met een bedrijfsnaam in eigen PMS-kleur. U kunt ook voor een andere opvallende kleur kiezen om het auto zonnescherm mee te bedrukken. Bij een full colour bedrukking kunt u allerlei kleuren zelf samenstellen tot een mooi en creatief geheel.

Contact met Suprème

Voor meer informatie over onze auto zonneschermen kunt u contact opnemen:

Kijk ook in een andere richting!

Kijk ook eens in een andere richting, zoals; promotieartikelen, weer & tijd en fietsbellen!

Auto zonneschermen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10