PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte lolly's

Lolly’s zijn wel erg lekker, hé? En wat kun je er lang mee. Bij Supréme Relatiegeschenken hebben we verschillende soorten en vormen, en ze zijn ook nog eens in meerdere vruchtensmaken verkrijgbaar. Lolly’s zijn tegenwoordig echt niet meer alleen voor kinderen, maar ook volwassen en zelfs opa’s en oma’s zijn gek op lolly’s. U kunt de lolly's eenvoudig laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Lolly's zijn zo populair komt omdat de smaak 100% hetzelfde blijft als op het moment dat je er de eerste keer aan likte. Het is dus niet zoals met kauwgom waar de smaak na hooguit 10 minuten wel af is. Het mooie van de verpakte lolly’s is dat ze sowieso 18 maanden houdbaar zijn, ook al zullen deze lekkere snoepjes binnen no-time op zijn.

Verpakkingen van lolly's bedrukken

Wij hebben verschillende soorten verpakkingen die bedrukt kunnen worden. U kunt kiezen uit:

  • Een standaard papiertje

Als u gewoon kort maar krachtig uw bedrijfsnaam wil promoten is dit een goed omhulsel voor de lolly’s. Hierdoor zal de naam erg opvallen.

  • Een flowpack

Bij een flowpack is er al meer ruimte beschikbaar om iets op te zetten. Denk er eens overna hoe leuk het staat om bijvoorbeeld op de ene kant uw bedrijfsnaam te zetten en op de andere kant uw slogan.

  • Een vierkant doosje

Bij een vierkant doosje geldt eigenlijk hetzelfde als bij de flowpack. Er is meer ruimte om iets leuks op te zetten of bijvoorbeeld een kleine afbeelding van uw bedrijf.

  • Een bloemvormig papiertje

Dit papiertje heeft erg veel ruimte om iets op te zetten. Bedrijfsnaam, de adresgegevens, een slogan, een afbeelding, een persoonlijke tekst. Bijna niets is te gek.

Sta je dus binnenkort op een beurs, bijeenkomst of wil je gewoon iets lekkers op uw bureau of bij de receptie hebben staan, zorg er dan voor dat de mensen écht iets lekkers in hun mond kunnen stoppen. Want zoals u weet: iets lekkers wordt altijd gewaardeerd.

Het bedrukken van de lolly's

Lolly’s bedrukken is dus echt iets dat het hele jaar door leuk is om weg te geven. De levertijd van de lolly’s is ook niet bijzonder lang. Ongeveer 2 weken na goedkeuring kunnen we de lolly’s leveren. 

Contact

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via de chat of: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Bedrukte lolly's

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10