PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte VR-brillen

De bedrukte VR bril van uw bedrijf zal de ontvanger een unieke ervaring laten beleven. We hebben het over de nieuwste technologie, waarbij de bedrukte VR brillen samenwerken met speciale apps die hiervoor ontwikkeld zijn. Suprème Relatiegeschenken is altijd bezig met het bijhouden van de ontwikkelingen op technisch gebied en kan u daarom de Virtual Reality brillen aanbieden met bedrukking. U maakt uw eigen geschenk met een product dat helemaal van deze tijd is en u zal de ontvanger erg blij maken!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Virtual Reality brillen met bedrukking

Het bedrukken van VR brillen, ook wil Virtual Reality brillen of Virtual Reality glasses genoemd, is iets wat op dit moment ontzettend veel gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken. Met de bedrukte Virtual Reality brillen kan men via de telefoon 3D video’s afspelen en ook spellen spelen. Het beeld draait mee met de gebruiker. Als de gebruiker dus zijn of haar hoofd draait met de bedrukte Virtual Reality glasses dan draait het beeld op de telefoon mee. Men heeft dan echt het gevoel in het spel of de video te zijn. Er wordt gewerkt met 3D beelden, waardoor men de VR brillen vaak ook wel 3D brillen noemt.

Het bedrukken van de Virtual Reality brillen

Het bedrukken van de brillen voor de telefoon kan op verscheidene manieren bij Suprème Relatiegeschenken. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen, zoals:

  • een box waar de telefoon in kan worden gedaan;
  • een brilletje dat aan de telefoon kan worden bevestigd.

De Virtual Reality box waarin de telefoon kan worden gedaan kan zijn gemaakt van karton, maar ook van kunstleer. De uitvoering van karton kan volledig naar eigen smaak worden bedrukt met allerlei kleuren. De uitvoering van kunstleer kan erg mooi op de voor- en achterkant worden bedrukt. Het brilletje zelf kan ook worden bedrukt met kleuren.

Contact opnemen

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag een voorbeeld van de bedrukte VR brillen met uw logo of bedrijfsnaam, met behulp van een digitale proefdruk. Neem daarvoor of voor andere vragen gerust eens contact op via de chat op de website of:

Bedruk andere geschenken!

Bij Suprème bedrukt u ook geheel andere geschenken, waaronder: powerbanks, opladers en speakers

Bedrukte VR-brillen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10