PERSOONLIJK ADVIES

Rugzakken bedrukken

Bedrukte rugzakken vindt u in alle soorten en maten op onze website. Kleine goedkopere tassen en grotere luxe tassen – allen scherp geprijsd! Het assortiment van Suprème bestaat uit grote reistassen tot opvouwbare kleine tassen die in verschillende kleuren kunnen worden besteld. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem ook contact met ons op als u de gewenste tas niet in de webshop heeft kunnen vinden. Wij zoeken dan graag voor u verder!

 

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Diverse varianten bedrukte rugzakken

Rugzakken bedrukt met uw handelsmerk kunt u realiseren met Suprème Relatiegeschenken. Een praktisch geschenk die binnen de meeste budgetten valt, bedrukt u bij ons van uitstekende kwaliteit en wordt snel uitgeleverd.

Rugzakken bedrukken

Rugzakken bedrukken moet net als alle andere relatiegeschenken goed gebeuren. U wordt immers als bedrijf door middel van deze bedrukking gebonden aan dit promotie artikel en wordt dan ook beoordeeld op de kwaliteit van beide aspecten: artikel en bedrukking.

Bedrukken van rugzakken is afhankelijk van bepalende variabelen zoals budget, soort rugzak en de gewenste bedrukking. Technieken die veelal gebruikt worden zijn:

  • Transfer
  • Zeefdruk
  • Borduren

Een bedrukt logo is meestal op de voorkant of het voorvakje van de rugzak te vinden. Het is van belang dat bij het bedrukken de stof glad blijft, zodat het logo en/of tekst perfect wordt aangebracht en zo lang mogelijk blijft zitten.

Contactgegevens

Als u vragen heeft betreft het assortiment aan rugzakken of het bedrukken van dergelijke artikelen, kunt u ons bereiken op:

Meer tassen!

Behalve rugzakken heeft Suprème Relatiegeschenken o.a. ook een breed assortiment in boodschappentassen, katoenen tassen en schoudertassen

Rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10