PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte tennisballen

Bedrukte tennisballen zijn verrassende, maar heel functionele relatiegeschenken. Niet alleen tijdens een tenniswedstrijd of een -training komen de tennisballen goed van pas. Ook worden bedrukte tennisballen vaak gebruikt als kinderen spelen in de tuin of als mensen op de camping of het strand overgooien of met houten beach-tennisrackets spelen. Veel andere mensen zullen daardoor ook de bedrukking zien. Welke tennisbal kiest u?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte tennisballen | Soorten tennisballen

Bij Suprème kunt u allerlei soorten bedrukte tennisballen bestellen, met uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking. Kiest u voor een traditionele gele tennisbal? Of wilt u bedrukte tennisballen in andere kleuren bestellen? Hierboven ziet u alle tennisballen die Suprème Relatiegeschenken levert. U vindt er tennisballen in diverse prijsklassen. De kokers zijn er in diverse varianten: zonder etiket, met een smal etiket of met een hoog etiket.

Bedrukte tennisballen | Bestellen

Als u een tennisbal uitgekozen heeft, kunt u deze bestellen. Kies welke kleur bedrukte tennisbal en hoeveel stuks u wilt. De tennisballen worden full colour bedrukt. Dat betekent dat de bedrukking uit alle kleuren kan bestaan. Uiteraard kunt u ook voor één kleur kiezen. Dit zijn digitale kleuren en geen PMS-kleuren. Vervolgens kunt u uw bedrukking uploaden. Wilt u dat wij een ontwerp maken? Vul dan de tekst en het lettertype in.

Bedrukte tennisballen | Digitale drukproef

U ontvangt altijd van ons een digitale drukproef voordat wij de tennisballen gaan bedrukken. Hierop ziet u de bedrukte tennisbal in een pdf-bestand, zoals deze bedrukt gaat worden. Bent u hier tevreden over? Dan kunt u uw akkoord geven en gaan wij de tennisballen bedrukken en naar u versturen. Uiteraard is het ook mogelijk om wijzigingen aan te laten brengen. Pas als u tevreden bent, gaan de tennisballen in productie.

Bedrukte tennisballen | Contact

Heeft u vragen over bedrukte tennisballen bestellen of wilt u graag advies? Neem gerust contact met ons op via 074 - 24 24 757, [email protected] of via de chat op onze website.

Andere artikelen?

Heeft u interesse in andere producten dan bedrukte tennisballen? Kijk dan eens bij golfballen, strandballen en sporthandoeken.

Bedrukte tennisballen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10