PERSOONLIJK ADVIES

Een bedrukte handschoen beschermt de handen tegen kou, hitte, scherpe voorwerpen e.a. die handen kunnen beschadigingen. Tevens vinden de meeste mensen het prettig om tijdens het buiten werken handschoenen te dragen. Dit geeft toch een extra gevoel van bescherming.

Bedrukte handschoenen weggeven

Handschoenen die bedrukt kunnen worden, kunnen op verschillende momenten en manieren worden weggegeven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan beurzen, bijeenkomsten, etc., maar natuurlijk aan uw eigen bedrijf. Handschoenen kunnen een hele goede toevoeging op bedrijfskleding zijn.

Suprème Relatiegeschenken weet alles over handschoenen en het bedrukken ervan. Als u vragen heeft of graag meer informatie wilt, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Handschoenen bedrukken | technieken

Handschoenen worden bedrukt met verschillende bedrukkingstechnieken:

  • transferdruk
  • zeefdruk
  • borduren

De meeste handschoenen kunnen zowel op de bovenkant als in de handpalm worden bedrukt. Een bedrukking op de bovenkant heeft een opzichtiger effect dan een bedrukking in de handpalm van een handschoen. Voor welke bedrukking  en bedrukkingstechniek u kiest hangt af van uw budget en doeleinde.

Suprème adviseert u graag! 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk ook bij

Bekijk ook mutsen, poncho's en sjaals.

Handschoenen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10