PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte canvas tassen

Bedrukte canvas tassen worden veelal ook wel katoenen tassen genoemd. Canvas is dus een andere benaming voor het woord katoen. Het materiaal is ontzettend sterk en daarnaast ook nog eens duurzaam. Uw eigen bedrukte canvas tassen zijn binnen vijf minuten besteld in de gebruiksvriendelijke webshop van Suprème.

Bedrukte canvas tassen | Suprème

Er zijn enorm veel verschillende promotieartikelen, toch blijven tassen een groot onderdeel hiervan. Er zijn diverse soorten tassen, zoals canvas tassen. Canvas is een wat zwaarder en stugger materiaal, hierdoor zijn canvas tassen ook van hoogwaardige kwaliteit en kunnen ze lang mee gaan. Een canvas tas kan voor diverse doeleinden worden gebruikt en u kunt er als bedrijf een grote groep mensen mee bereiken. Canvas tassen komen namelijk altijd van pas en het gebruik van plastic tassen wordt hierdoor ook aanzienlijk verminderd.  

Canvas tassen met een bedrukking zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten. Hierdoor zijn ze door uw bedrijf ook in te zetten voor verschillende gelegenheden. Bij Suprème bestelt u namelijk zowel canvas tassen met bedrukking voor de evenementen waarbij er veel weg worden gegeven, als bij de kleinere bijeenkomsten. Er zijn canvas tassen met bedrukking om te vergeven als echt promotieartikel, waarbij de kwaliteit vaak minder van belang is en de bedrukte canvas tassen waarbij de kwaliteit juist van belang is. Suprème helpt u ook graag bij deze keuze. Uiteraard is de webshop zo ingericht, dat u hier ook zelf op kunt selecteren door gebruik te maken van de filters.

Canvas tassen bedrukken met logo

Bent u op zoek naar canvas tassen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk? Dan bent u bij Suprème aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod canvas tassen in diverse vormen en maten. De tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend te bedrukken met een logo of andere opdruk. Het bedrukken van canvas tassen kan in kleur, maar ook met een zwart of wit logo. Standaard worden canvas tassen niet all over bedrukt, maar wordt uw logo of bedrijfsnaam in het midden aangebracht. Het is wel mogelijk om een logo of bedrijfsnaam all over aan te brengen en hier helpen de medewerkers van Suprème u uiteraard ook graag mee. Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden om net dat beetje extra te geven. Zo kunt u de canvas tas vullen met leuke geschenken of u hangt er een leuk kaartje aan. Ook kunt u de canvas tassen verpakken in een originele verpakking, zo wordt het een echt cadeau.

Diverse geschenken met topkwaliteit bedrukking

Het bedrukken van canvas tassen is niet het enige dat Suprème doet. Wij verzorgen namelijk ook graag voor u één van de eerder genoemde mogelijkheden. Zo kunnen wij u ook voorzien in de inhoud van de canvas tassen en ook een mooi persoonlijk kaartje kunnen wij voor uw bedrijf creëren. Suprème is totaalleverancier en denkt graag met u mee, vrijwel alles is bij ons mogelijk. Neem dan ook gerust eens contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U kunt zowel telefonisch (074 – 24 24 757) als via de mail ([email protected]) uw vraag stellen. Ook hebben we een handige online chat in onze webshop, hier kunnen we u ook direct te woord staan. Bekijk nu ons assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen en kies het perfecte geschenk uit wat past bij uw bedrijf!    

Bedrukte canvas tassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10