PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte flesopeners

Flesopeners zijn in ieder huis, kantine, restaurant, etc. wel te vinden. Men gebruikt deze om een flesje met een metalen sluiting te openen. Hierbij kan het gaan om een flesje met frisdrank, maar ook met bier. Vaak worden bedrukte flesopeners gecombineerd met een opener voor een kroonkurk, zodat het bedrukte geschenk voor nog meer handelingen gebruikt kan worden. Zoals u van Suprème Relatiegeschenken gewend bent, hebben wij ook een ruime keuze bij bedrukte flesopeners. Het brede assortiment biedt voor ieder wat wils aan!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte flesopeners & de webshop!

Bedrukte flesopeners bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken gewoon in de webshop. Op deze manier wordt er voor u een hoop tijd bespaart, omdat u het gehele proces vanachter uw eigen bureau kunt doorlopen. Als u er tussendoor even niet uit mocht komen, dan kunt u de medewerkers van Suprème altijd even bellen of een mail sturen. De gegevens vindt u onderaan terug.

Een bedrukte flesopener bestelt u geheel naar eigen inzicht. Hierbij kunt u dus verschillende keuzes zelf maken. Denk allereerst eens aan het materiaal van de bedrukte flesopener. Dit kan van metaal zijn, maar ook van plastic. Er zit een verschil in kwaliteit, maar het ligt natuurlijk vooral aan de manier waarop u de flesopeners met bedrukking wilt weggeven. Alleen voor promo zijn de plastic uitvoeringen namelijk zeer geschikt.

Flesopeners bedrukken

Flesopeners worden meestal bedrukt via een tampondruk. Het kan echter ook voorkomen dat de flesopener van een bedrukking wordt voorzien door een transfer- of zeefdruk. De keuze voor de bedrukkingstechniek maken wij voor u. Wij weten namelijk precies hoe we het door u gewenste resultaat het beste kunnen bereiken.

Flesopeners bedrukken kan met veel verschillende informatie en u kunt ook gebruik maken van kleuren in de bedrukking. Voorbeelden van informatie van uw bedrijf die passend is voor een flesopener zijn:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan.

Flesopeners moeten niet met al te veel informatie worden bedrukt, omdat we het hier natuurlijk hebben over de ‘’kleinere’’ geschenken en deze hebben automatisch een kleiner drukoppervlak.

Contact

Voor meer informatie over onze producten of onze manier van werken, kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Neem contact op via:

Kijk ook eens bij andere geschenken!

Kijk ook eens bij onze andere geschenken, zoals ovenhandschoenen, glazen en onderzetters.

Bedrukte flesopeners

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9