PERSOONLIJK ADVIES

Powerbank bedrukken

Powerbanks worden ook wel mobiele opladers genoemd. De bedrukte powerbank kan gebruikt worden voor uw smartphone of tablet en is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Ideaal dus voor als u onderweg bent of een evenement bezoekt, waar vaak geen stopcontact in de buurt is. Een powerbank met bedrukking is eenvoudig om mee te nemen, doordat deze zeer compact en licht is. Met een bedrukte powerbank komt u nooit in onzekerheid of uw nog wel genoeg batterij heeft. Als de powerbank leeg is kunt u hem via een USB-poort aan een computer of via een stopcontact opladen, zodat u hem de volgende dag weer makkelijk kunt gebruiken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 6
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 6

Powerbanks bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Powerbanks bedrukken wij bij Suprème Relatiegeschenken maar al te graag. Wij doen dit met de grootste zorg om de beste kwaliteit te waarborgen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de bedrukte powerbanks goed op de gewenste locatie aankomen. Wij denken met u mee! Als bedrijf wordt u namelijk aangekeken op een slechte kwaliteit bedrukking, en dat willen wij voorkomen. Het bedrukken van powerbanks is eenvoudig. Zo kunt u een powerbank laten bedrukken met logo of met tekst. Ontwerp uw logo, stuur het naar ons op voor een gratis digitale proefdruk en wij zorgen ervoor dat uw powerbank met logo-opdruk voor u klaar wordt gemaakt en bij u wordt afgeleverd! De beste en leukste relatiegeschenken vindt u op supremerelatiegeschenken.nl! Onze powerbanks zijn uniek. Ze kunnen volledig naar uw wensenworden aangepast, waardoor het een perfect geschenk is voor uw relaties. Ook als promotieartikel zijn de powerbanks ontzettend handig.

Powerbanks bedrukken met logo

Tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. En iedereen kent wel de situatie waarin de telefoon leeg is op  cruciale momenten. Dan is een powerbank natuurlijk een uitermate geschikte oplossing om even snel je mobiel op te laden zodat je verder kunt. Niemand wil immers met een lege telefoon komen te staan. De bedrukte powerbank heeft een USB uitgang en deze maakt het mogelijk om uw eigen USB kabel te gebruiken waardoor u verschillende apparaten kunt opladen. Als de powerbank met logo leeg is wordt dit aangegeven doormiddel van een lampje of doordat het op de telefoon staat dat het opladen gestopt is. Powerbanks met bedrukking zijn verkrijgbaar is verschillende soorten, maten en kleuren. Hoe meer capaciteit de oplader heeft, hoe vaker hij gebruikt kan worden. Het bedrukken van powerbanks is snel en eenvoudig. Het hangt af van de soort powerbank die je kiest. Bij een metalen powerbank kan dit worden gedaan door middel van een gravering. Bij een gravering kan geen kleur worden gekozen. Bij de powerbanks die van kunststof zijn gemaakt, kunnen we een bedrukking in meerdere kleuren erop zetten. Dit gebeurt middels een zeef- of een transferdruk.

Fantastische service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Door het brede assortiment powerbanks van Suprème Relatiegeschenken, is er voor iedereen wel een powerbank te vinden. Het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast onze powerbanks hebben we een nog veel uitgebreider assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Voor vragen over powerbanks bedrukken met logo of tekst, of ander promotiemateriaal kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch; 074 – 24 24 757 als via de mail; [email protected] Twee andere populaire opties voor relatiegeschenken of promotiemateriaal zijn mutsen en zonnebrillen. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd! Neem een kijkje in onze webshop voor allerlei verschillende ideeën.    

Powerbank bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10