PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte hoeden

Hoeden bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam bestelt u snel en gemakkelijk bij Suprème Relatiegeschenken. Bedrukte hoeden zijn in erg veel verschillende varianten te verkrijgen en bij Suprème proberen wij dan ook altijd een zo breed mogelijk assortiment aan te houden. Wij bieden van iedere variant een exemplaar aan, waardoor ook uw bedrijf de juiste bedrukte hoed vindt. U heeft keuze uit veel verschillende soorten modellen, kleuren en materialen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Bedrukte hoeden gebruiken 

Bedrukte hoeden kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. U kunt de hoeden met bedrukking binnen uw bedrijf gaan gebruiken, bijvoorbeeld als bedrijfskleding. U heeft echter ook de kans om de hoeden met bedrukking weg te geven op promotionele evenementen of andere bijeenkomsten. Een ander idee waarvoor de bedrukte hoed zich perfect leent is een kerstpakket. Bij Suprème kunt u niet alleen relatiegeschenken bestellen, maar ook kerstpakketten. U kunt er dan voor kiezen om de bedrukte hoeden toe te voegen aan de kerstpakketten die u gaat verdelen onder uw medewerkers en/of relaties. 

Hoeden bedrukken 

Het bedrukken van hoeden is op verschillende manieren mogelijk. Veel mensen kiezen voor een transferdruk, maar een andere mogelijkheid is het borduren van de hoeden. Bij een transferdruk kan er een logo en/of bedrijfsnaam worden aangebracht, maar uiteraard ook iets anders. Het enige waarmee u rekening mee hoeft te houden is dat het maximum aantal kleuren vier is. Er zijn dus allerlei mogelijkheden met vier kleuren! 

Het borduren van een hoed is een slim idee. Deze bedrukking blijft namelijk zeer lang zitten, omdat deze niet op de hoed wordt aangebracht, maar echt aan de hoed. Hij wordt immers via steken tot stand gebracht. Bij het borduren van een hoed kunnen verschillende kleuren worden gebruikt. Hierbij is de prijs vooral afhankelijk van het aantal steken en dus niet zozeer van het gebruik van kleuren. 

Voor meer informatie of het opvragen van advies, kunt u altijd terecht bij de medewerkers van Suprème! U kunt ons bereiken via 074 – 24 24 757 en [email protected].

Ga een hele andere kant op!

Ga eens een hele andere kant op, bijvoorbeeld met: bedrukte wijnglazen, speakers en sporthanddoeken!

Bedrukte hoeden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10