PERSOONLIJK ADVIES

Koeltassen bedrukken

Een bedrukte koeltas is een erg leuk relatiegeschenk om weg te geven en kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf. Een koeltas is er namelijk in verschillende formaten en kleuren. U kunt bij ons zelfs koeltassen bedrukken in uw eigen pms-kleur. Een koeltas is een mooi en functioneel relatiegeschenk, waarmee u uw personeel en relaties heel blij zult maken. Een koeltas is leuk om bijvoorbeeld in een zomerpakket weg te geven. U kunt koeltassen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een andere opdruk. Hierdoor zien de gebruikers en mensen in hun omgeving telkens opnieuw uw bedrijfsnaam of logo. Dit zorgt ervoor dat deze mensen gewend raken aan uw bedrijf en dit wekt vertrouwen.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Koeltassen bedrukken en weggeven kan niet alleen in de zomer, maar koeltassen zijn hele jaar door een goed ontvangen geschenk. U kunt er namelijk niet alleen dingen in koel houden, maar ook in warm houden. Dit komt door het thermische materiaal dat de koeltas bevat. Hierdoor kan hij de producten op de juiste temperatuur houden. 

Verschillende soorten koeltassen bedrukken 

U kunt verschillende soorten koeltassen bedrukken. Zo kunt u kiezen voor een koeltas voor één fles, maar ook voor 6 blikjes of zelfs 24 blikjes. Wij verkopen zelfs een koeltas met speakers. Deze koeltas met luidsprekers heeft ruimte voor 24 blikjes. Ideaal voor bijvoorbeeld een picknick of een dagje strand. Ook hebben wij een BBQ koeltas, waarbij een metalen mini-BBQ in de tas zit en in het koelgedeelte kan etenswaar bewaard worden. Een uniek en luxe relatiegeschenk van hoogwaardige kwaliteit! 

U kunt ook kiezen voor een koeltas met verschillende vakken. De meeste koeltassen hebben hengsels of een schouderband, maar we kunnen ook koeltassen bedrukken die als rugzak gedragen kunnen worden. Onze koeltassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals polyester en kunststof.

Goedkope koeltassen bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u koeltassen bedrukken in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons verschillende soorten goedkope koeltassen bedrukken, zoals onze koel- en boodschappentas van 600D polyester. Deze koeltas heeft een koelvak en binnenvak met ritssluiting en is leverbaar vanaf €0,77. 

Een andere goedkope koeltas is de Non woven koeltas, geschikt voor 6 blikjes. Deze koeltas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lime, zwart en navy en is verkrijgbaar vanaf €0,97. U Deze goedkope koeltassen zijn ideaal om weg te geven als promotieartikel op een beurs. 

Koeltassen bedrukken, welke technieken gebruiken wij? 

Door onze jarenlange ervaring met koeltassen bedrukken, weten wij precies hoe een bedrukking het beste tot zijn recht komt. Koeltassen bedrukken gebeurt door middel van een transferdruk. Bij een transferdruk is het mogelijk om zeer fijne details te drukken op grove textiel soorten. Wij kunnen koeltassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een combinatie van beide. Uiteraard kunt u ook een ander soort tekst laten bedrukken. Onze medewerkers geven u hier graag extra informatie over. U kunt bij ons koeltassen bedrukken in een kleine oplage, vanaf 10 stuks. 

Vragen over koeltassen bedrukken?

Heeft u vragen over koeltassen bedrukken in het algemeen of over de koeltas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via 074 - 24 24 757 en [email protected].

Is een koeltas toch niet helemaal wat u zoekt? Naast koeltassen bedrukken, hebben wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken, zoals waterflessen en luxe pennen. 

Veelgestelde vragen:

1.       Wat is de levertijd van de bedrukte koeltassen? 

U kunt de levertijd van de bedrukte koeltassen bekijken op productniveau. De levertijd is afhankelijk van het type koeltas en de bedrukking. Let op: een snellere levering is meestal in overleg mogelijk!

2.                  Kan ik ook koeltassen met logo of eigen ontwerp bedrukken in kleine oplage? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook koeltassen met logo of ontwerp bedrukken in een kleine oplage vanaf 2 stuks. 

3.                  Kan ik ook een proefdruk aanvragen wanneer ik koeltassen wil laten bedrukken?

Voordat wij uw koeltassen bedrukken, kunt u gratis een digitale drukproef aanvragen. Wanneer u na het zien van de proefdruk toch nog iets wilt veranderen, passen wij dit voor u aan. Pas na uw akkoord worden de handdoeken bedrukt en naar u verzonden.

4.            Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wilt u koeltassen bedrukken? Dan zijn er verschillende methodes hoe u deze kunt betalen. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes: op factuur, iDEAL, Creditcard of Bancontact / Mister Cash.

Koeltassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10