PERSOONLIJK ADVIES

Spellen bedrukken

Spellen met bedrukking zijn attente relatiegeschenken. De ontvanger kan er immers een leuk spel mee spelen, alleen of met anderen. Bedrukte spellen kunnen altijd worden weggegeven, omdat er altijd mee gespeeld kan worden. Dit kan op beurzen, tijdens feestdagen, netwerkbijeenkomsten, etc. Kleinere spellen met bedrukking kunnen zelfs per post worden opgestuurd. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte spellen is een geschenk met bijna het ruimste assortiment en verscheidenheid. Spellen kunnen namelijk heel veel verschillende artikelen zijn. Overeenkomsten zijn echter wel:

  • met één of meer personen te spelen;
  • leuke en gezellige bezigheid;
  • er komt een winnaar of winnaars uit (mocht er in teams worden gespeeld).

Een bedrukt spel levert dus een hoop plezier op, dat komt natuurlijk allereerst al omdat een spel meestal met meerdere mensen wordt gespeeld. Dit brengt een hoop gezelligheid, vaak ontstaat er ook een gezonde sportiviteit doordat iedereen graag wil winnen. Elk spel heeft een verschillende speeltijd, meestal kan de speeltijd zo lang worden gemaakt als is gewenst.

Bedrukte spellen | soorten

Bedrukte spellen zijn dus te verkrijgen in veel verschillende soorten. Dan is er vaak het probleem dat het assortiment té breed is. Vaak weet men dan niet meer wat de beste keuze is, en is er veel twijfel. Allereerst adviseren wij altijd om na te gaan welke doelgroep u wilt bereiken. Hierdoor kunnen er al veel spellen met eventuele bedrukking worden weggestreept. Daarna adviseren wij om een spel te kiezen dat bij uw bedrijf past, u moet er zelf achter staan.

Een bedrukt spel kan dus worden besteld in veel vormen, maten en andere. Voorbeelden van bedrukte spellen die u bij ons kunt bestellen zijn:

  • frisbees
  • bordspellen
  • domino
  • sleeën
  • sneeuwbalmaker
  • jeu de boules
  • dart

Spellen bedrukken

Spellen bedrukken kan dan door de variatie met verschillende technieken. U kunt ervoor kiezen om een logo, bedrijfsnaam, gegevens en andere te bedrukken. De hoeveelheid hangt af van de grootte van het geschenk. Mocht er namelijk teveel worden bedrukt op een geschenk dan wordt het aanzicht warrig, wat zonde is.

Contact opnemen

Suprème Relatiegeschenken adviseert graag ook op maat. Hierdoor weet u precies wat het geschiktste is voor uw bedrijf.Neem contact op via: 

Meer leuke geschenken

Voor andere leuke geschenken kunt u kijken bij tekenen & kleurenbaby artikelen en knuffels.

Spellen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10