PERSOONLIJK ADVIES

Manicuresets bedrukken

Bedrukte manicuresets zijn relatiegeschenken die men tegenwoordig als duurzaam ziet. Het is immers een product dat meerdere malen gebruikt kan worden en waar men ook echt iets aan heeft. Grote voordelen van gelijksoortige artikelen is dat deze werkelijk gebruikt worden en mensen meerdere malen met het bedrukte logo in contact komen. Uw reclame is dus optimaal!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte manicuresets kunt u gemakkelijk en snel bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. De onlineshop van dit moment maakt het mogelijk om producten eenvoudig te vergelijken en op de site al uit te rekenen hoeveel uw bestelling zou kosten. Daarnaast blijft er natuurlijk altijd de mogelijkheid om onze medewerkers om hulp te vragen omtrent kostenplaatjes, levertijden, etc. Zij staan u graag te woord!

Onze medewerkers kunt u bereiken via: 

Bedrukte manicuresets als promotieartikel

Manicuresets van Suprème Relatiegeschenken verschillen minder in de inhoud, maar vooral in het hoesje wat de set bij elkaar houdt. Deze hoesjes bestaan o.a. uit de volgende materialen:

  • (kunst)leder
  • RVS
  • Kunststof
  • Polyurethaan

Elke soort materiaal gaat gepaard met een unieke uitstraling en een bijpassende druktechniek. Door de verschillen kunt u een luxe, opvallende of zeer origineel manicure set creëren die bij de totale uitstraling van uw bedrijf past.

Manicuresets bedrukken

Manicuresets bedrukken kan op vele verschillende manieren gezien de variatie in materiaal. Technieken die onze drukkerijen beheersen en die gebruikt kunnen worden op bovenstaande materialen zijn:

  • Zeefdruk
  • Stansen
  • Laseren
  • Graveren
  • Transfer

Middels de standaard technieken zoals zeefdrukken en transfers kunt u kleurrijke bedrukkingen op uw relatiegeschenken aanbrengen en met de overige technieken een luxe en ‘clean’ uiterlijk creëren. Bij graveren, laseren en stansen wordt uw logo in het materiaal verwerkt wat resulteert in een reliëf en dus ervoor zorgt dat uw logo vele malen langer meegaat.

Vanzelfsprekend kunt u terecht bij onze medewerkers voor meer informatie omtrent het bedrukken van de verschillende materialen.

Andere verzorgingsartikelen

Zijn onze manicuresets toch niet helemaal wat u zocht? Dan vindt u wellicht wel het juiste geschenk bij onze lippenbalsems, toilettassen of andere verzorgingsartikelen!

Manicuresets bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10