PERSOONLIJK ADVIES

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Sokken bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Tegenwoordig zien we steeds vaker sokken voorzien van leuke prints, in verschillende opvallende kleuren en met opdruk voorbij komen. Deze sokken zijn vooral geschikt om in de vrije tijd te dragen en worden zowel door heren als dames gedragen. Ook worden de opvallende sokken steeds vaker gecombineerd met een mooi pak en nette schoenen. Zoekt u een leuk en opvallend relatiegeschenk? Speel dan in op deze trend en laat sokken bedrukken om deze in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel! Sokken bedrukken is op allerlei manieren mogelijk. U kiest zelf het ontwerp en de kleur van de sokken. Eventueel kunt u de sokken ook bedrukken met een logo of tekst! Sokken worden door iedereen gedragen en zullen dan ook goed in de smaak vallen bij uw klanten of relaties. Een opvallend paar sokken met uw logo of bedrijfsnaam zullen ervoor zorgen dat uw klant of relatie direct aan uw bedrijf zal denken wanneer de sokken worden aangetrokken. Kies dus voor een origineel geschenk en laat sokken bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

Goedkoop sokken bedrukken

Wilt u leuke en opvallende sokken bedrukken tegen de scherpste prijzen? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres! Al onze sokken zijn digitaal te bedrukken op verschillende manieren. Hierbij kiest u geheel zelf de bedrukking. Sokken bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken in vele kleuren, met leuke opdrukken en een logo of tekst. Zo kunt u, geheel naar eigen wens, een modieus en levendig paar sokken ontwerpen. Bij de bedrukking is het belangrijk dat de teksten (op volledige grootte) groter moeten zijn dan 4 mm. Op deze manier blijft de tekst leesbaar op de sokken. Sokken bedrukken in de webshop van Suprème Relatiegeschenken is zeer eenvoudig. U kiest eerst de juiste maat sokken. U heeft keuze uit maat 36-40 of 41-46. Vervolgens kunt u zelf de bedrukking en het aantal sokken kiezen. Wilt u voordelig sokken bedrukken met een leuk ontwerp? Dat doet u eenvoudig bij Suprème Relatiegeschenken!

Snelle levering & uitstekende service

Wilt u een paar sokken bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres! Ons assortiment sokken is zeer ruim en u kunt een paar sokken bedrukken op verschillende manieren. Heeft u vragen over ons assortiment, de bedrukking of algemene vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, telefonisch of per mail. Wij helpen u graag!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10