PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte telefoonladers

Bedrukte telefoonladers zijn natuurlijk helemaal van deze tijd. Met dit geschenk weet u zeker dat u met de huidige markt meegaat, waardoor u uw doelgroep op de juiste manier bereikt. Een ander groot voordeel is dat een bedrukte telefoonlader iedere keer weer opnieuw kan worden gebruikt. Uw logo of bedrijfsnaam zal dus steeds in aanraking komen met nieuwe mensen.  

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Hoe kunt u bedrukte telefoonopladers weggeven? 

Bedrukte telefoonladers weggeven lijkt misschien een lastige klus, maar niks is minder waar. Tegenwoordig bestaan de opladers namelijk uit een losse kabel met een USB en een losse oplader waarin de USB kan worden geklikt. Hierdoor is dit geschenk dus eigenlijk toepasselijk op alle mobiele telefoons, maar ook op tablets. De bruikbaarheid van het relatiegeschenk ligt ontzettend hoog.

Bedrukte telefoonladers kunnen voor verscheidene doeleinden worden gebruikt, en dus worden weggegeven. Gezien het formaat van de bedrukte telefoonladers kunnen ze gemakkelijk in grote aantallen worden uitgedeeld en via verscheidene wegen. Wij adviseren u toch om de bedrukte telefoonladers persoonlijk aan uw klanten en relaties te schenken zodat u meteen tekst en uitleg kunt geven. Een ander voordeel van het formaat is, dat de geschenken eventueel ook per post naar buitenlandse relaties kunnen worden verstuurd.

Momenten die de gelegenheid geven om deze bedrukte relatiegeschenken weg te geven zijn o.a.: 

  • (Bedrijfs) evenementen
  • Jubilea
  • Uitleveren van grote orders 

Telefoonladers bedrukken

Telefoonladers bedrukken gebeurt met een transferdruk. Bij deze bedrukkingstechniek kunnen meerdere kleuren worden gebruikt, dit geeft dus een groot voordeel voor u. U kunt kiezen voor een zeer opvallende bedrukking, waardoor de aandacht zeker wordt getrokken naar uw bedrukte telefoonlader. Een andere, minder gekozen, mogelijkheid is het bedrukken middels een zeefdruk. Een zeefdruk kan in de meeste gevallen de telefoonlader maar van één kleur voorzien, waardoor men liever kiest voor een transferdruk.

Meer informatie

Met bedrukte telefoonladers weet u zeker dat u een relatiegeschenk weggeeft, dat nog vaak gebruikt zal gaan worden. Voor meer informatie over ons assortiment, bedrukkingsmogelijkheden of een levertijd, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopmedewerkers.

Andere geschenken van deze tijd! 

Geschenken die mogelijk ook bij uw doelgroep en promotionele strategieën passen zijn powerbank, koptelefoons en VR-brillen.

Bedrukte telefoonladers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10