PERSOONLIJK ADVIES

Visitekaarthouders bedrukken

Bedrukte visitekaarthouders zijn bij Suprème Relatiegeschenken te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en daardoor ook in verschillende prijscategorieën. U kunt namelijk de bedrukte visitekaarthouder voor uzelf gebruiken, maar ook weggeven aan uw personeel of aan vaste relaties. Hiervoor kunt u een keuze naar eigen inzicht maken in kwaliteit en prijs. Aan vaste relaties geeft u bijvoorbeeld een zwaardere kwaliteit weg, dan wanneer u de bedrukte visitekaarthouders als promoartikel wilt gaan gebruiken. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een bedrukte visitekaarthouder mag niet ontbreken als u vaak deelneemt aan netwerkbijeenkomsten of andere evenementen om nieuwe relaties te leren kennen, zoals beurzen. Met een bedrukte visitekaarthouder geeft u professioneel uw eigen visitekaartje weg aan een nieuwe relatie. Hierdoor zullen zij dit niet snel vergeten en kunt u het verkregen kaartje gemakkelijk en veilig opbergen zodat deze niet verkreukt. Dit wordt vaak erg gewaardeerd door de gever hiervan.

Visitekaarthouders bedrukken 

Visitekaarthouders bedrukken kan op verschillende manieren, nog een extra voordeel van dit relatiegeschenk. Enkele voorbeelden van technieken die kunnen worden gebruikt, zijn: 

  • tampondruk
  • zeefdruk
  • doming
  • gravering 

Bedrukkingstechnieken

Visitekaarthouders bedrukken met een tampondruk of een zeefdruk ligt vaak het meest voor de hand. Het grote verschil tussen deze twee technieken is de grootte van de bedrukking die u wenst. Bij een tampondruk kunt u bijvoorbeeld maximaal een bedrukking tot 10 centimeter drukken, terwijl het aantal centimeters bij een zeefdruk hoger ligt. 

Een visitekaarthouder bedrukken met een doming sticker of graveren zijn luxere technieken. Een doming sticker wordt vaak ook wel 3D-sticker genoemd. De sticker komt tot stand door verschillende harslagen aan te brengen, waarna deze op de visitekaarthouder wordt bedrukt. Een gravering is eigenlijk alleen mogelijk bij een metalen visitekaarthouder, omdat hier hoge temperaturen bij komen kijken.

Contact opnemen

Suprème Relatiegeschenken heeft gespecialiseerde verkopers die u graag extra informatie geven of uw vragen beantwoorden. Wij zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken via:

Laat een goede indruk achter! 

Laat bij uw nieuwe relatie meteen een goede indruk achter met een bedrukte pen, sleutelhanger of keycord!

Visitekaarthouders bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10