PERSOONLIJK ADVIES

Boodschappentas bedrukken

Bedrukte boodschappentassen komen vanzelfsprekend in vele versies voor. Een simpele linnen tas tot een grotere luxere tas voor de grotere aankopen. Het team van Suprème Relatiegeschenken neemt graag de verscheidene mogelijkheden en tassen met u door, maar u kunt zelf natuurlijk ook ons assortiment bekijken via de website.

 

 

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Boodschappentassen bedrukken | soorten

Boodschappentassen zijn een van de meest praktische en welkome promotieartikelen die duurzaam zijn en – met het juiste aantal – niet veel hoeven te kosten. Let wel, Suprème Relatiegeschenken is een groothandel en kleine aantallen zullen dus niet tot prijsvoordelen leiden.

Een boodschappentas kan verschillen in uiterlijk en een logisch gevolg daarvan is dat de prijzen dan dus ook variëren. Tassen kunnen bedrukt worden voor bijna elk budget – hetgeen wat het assortiment van Suprème zo succesvol maakt. 

De prijzen van de tassen verschillen van 0,49 tot 50,80. Zoals u ziet, een groot verschil!

Materialen

Het aanbod is, zoals eerder vermeld, breed en dit geldt natuurlijk ook voor materiaal. Tassen die u in deze webshop terugvindt bestaan uit:

  • Woven/non-woven
  • PET
  • Papier
  • Plastic PP

Boodschappentas bedrukken

Boodschappentassen bedrukken kan via de volgende technieken:

  • Zeefdruk
  • Borduren

Bedrukken via een zeefdruk is de meest gebruikte techniek die tevens ook het goedkoopst is. Ondanks het feit dat deze goedkoop is, doet het niets af van de kwaliteit. Borduren is ook mogelijk – zelfs in meerdere kleuren.

Tassen bedrukken hangt onder andere af van het budget. Wanneer u kiest voor een goedkopere boodschappentas die u aan een grote groep mensen wilt geven, is het verstandiger om de drukkosten ook zo laag mogelijk te houden. Wanneer u voor een luxere tas gaat – bijvoorbeeld in de vorm van een kerstpakket – kunt u ook voor andere technieken kiezen die bij de algehele kwaliteit en stijl van de tas past.

Vragen? 

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk eens verder! 

Misschien is een bedrukte rugzak of een katoenentas ook iets voor u?

Boodschappentas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10