PERSOONLIJK ADVIES

Portemonnees bedrukken

Bedrukte portemonnees zijn persoonlijke en veelgebruikte relatiegeschenken. Ze worden dagelijks gebruikt en vaak in een tas of broekzak meegenomen. Hierdoor komen ze in aanraking met veel verschillende mensen waardoor uw logo zich steeds verder verspreidt en steeds herkenbaarder wordt. Een bedrukte portemonnee kan altijd worden weggegeven. Dit komt onder andere doordat een portemonnee met bedrukking binnen ieder budget past. Zo zijn er goedkopere varianten, gemaakt van het materiaal microvezel of polyester, en duurder varianten die van leer zijn gemaakt. De keuze is geheel aan u. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte portemonnees als promotieartikel 

Bedrukte portemonnees van een wat lichtere kwaliteit zijn zeer geschikt voor beurzen en andere promotionele bijeenkomsten. De wat zwaardere kwaliteiten portemonnees zijn geschikt als (kerst)geschenk. U kunt ervoor kiezen deze mooi te laten verpakken in een doosje en andere. 

Een portemonnee met bedrukking kan ook worden weggegeven aan kinderen, wij hebben namelijk speciale uitvoeringen. Bijvoorbeeld in de vorm van dieren, vaak zit er een handig haakje aan waardoor de portemonnee niet snel zal worden verloren. 

Met een bedrukte portemonnee bereikt u veel verschillende doelgroepen, tevens kunt u een boodschap hangen aan dit relatiegeschenk. Het biedt dus vele mogelijkheden. Een portemonnee met bedrukking past ook binnen uw bedrijf! 

Portemonnees bedrukken 

Portemonnees kunnen verscheidend worden bedrukt bij Suprème Relatiegeschenken. Wij bieden zoveel verschillende technieken aan, zodat iedereen zijn/haar eindresultaat zelf kan bepalen. Bij ons kunnen portemonnees worden bedrukt met de volgende technieken: 

  • zeefdruk
  • tampondruk
  • instansen

Portemonnees bedrukken met een zeef- of tampondruk komt bij ons veel voor. Echter kunnen wij de geschenken ook voor u instansen. U bepaalt geheel zelf wat er wordt ingestanst, dit kan bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam zijn. Als de gewenste bedrukking eenmaal is ingestanst, ontstaat er een soort reliëf wat een mooi resultaat geeft. 

Meer informatie?

Mocht u graag extra informatie willen hebben over bovenstaand geschenk, dan geven wij die graag. U kunt bellen of een e-mail sturen naar:

Meer geschenken 

Suprème Relatiegeschenken biedt veel verschillende soorten aan. Kijk voor meer geschenken bij onderzetters, messen en visitekaarthouder.

Portemonnees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10