PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte zaklampen

Bedrukte zaklampen zijn te bestellen in verschillende kwaliteiten. We hebben zaklampen in ons assortiment van een zeer goede kwaliteit, met een hoog aantal lux. Maar we hebben ook de wat kleinere uitvoeringen die bijvoorbeeld aan een sleutelbos gehangen kunnen worden en meer bedoeld zijn om te gebruiken als promotieartikel of strooigoed. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een bedrukte zaklamp brengt licht in het donker. Als de dagen aanbreken waarin de zon minder lang schijnt, dan is het wel handig om met een bedrukte zaklamp licht te kunnen creëren. Natuurlijk is een bedrukte zaklamp ook een echt outdoor relatiegeschenk daar door bijna iedereen wel wordt gebruikt. 

Zaklampen weggeven aan uw doelgroep 

Zaklampen met een bedrukking zijn natuurlijk bedoeld om te worden weggegeven aan de doelgroep die u graag wilt bereiken. Natuurlijk speelt daarbij de kwaliteit ook een belangrijke rol. Zoals we hierboven al eerder hebben vermeld zijn de geschenken met een wat lagere kwaliteit goed te gebruiken als strooigoed, echter zijn de geschenken met een zwaardere kwaliteit bedoelt om te geven als kerstgeschenk, jubileumgeschenk of persoonlijk aan een goede relatie. 

Bedrukte zaklampen kunnen dus via verschillende wegen worden weggegeven, wat vooral sterk afhangt van de kwaliteit die u aanschaft. Het is een algemeen nuttig en bruikbaar relatiegeschenk waardoor het graag wordt ontvangen door eigenlijk iedereen. Natuurlijk kunt u met kleurencombinaties ervoor zorgen dat juist uw doelgroep wordt bereikt. 

Zaklampen bedrukken 

Zaklampen bedrukken gebeurt meestal via een transferdruk of een zeefdruk. Bij de wat kleinere varianten wordt er ook veelvuldig gebruik gemaakt van de tampondruk. Echter kunnen zaklampen die zijn gemaakt van metaal ook worden gegraveerd, wat een extra chique uitstraling geeft aan het geschenk. Deze gravering komt tot stand door middel van een computergestuurde laserstraal. Deze laserstraal brandt als ware een stukje weg, waardoor de gravering ontstaat. 

Een zaklamp worden veelal voorzien van de volgende informatie: 

  • logo
  • bedrijfsnaam
  • slogan
  • contactgegevens 

Vragen 

Voor het stellen van vragen over onze zaklampen kunt u altijd eenvoudig contact opnemen met ons verkoopteam via:

Op zoek naar wat anders? 

Zijn zaklampen niet helemaal wat u in gedachten heeft en bent u op zoek naar andere strooiartikelen? Kijk dan eens bij jojo’s, linialen of aanstekers

Bedrukte zaklampen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10