PERSOONLIJK ADVIES

Kinder caps bedrukken met logo? Suprème Relatiegeschenken!

Kinder caps met bedrukking zijn handige en opvallende relatiegeschenken om weg te geven. Het handige aan een bedrukte kinder cap is dat u ervoor zorgt dat kinderen worden beschermd tegen zon en daardoor ook tegen het oplopen van een zonnesteek of verbranden van de huid. Een bedrukte kinder cap is ook nog eens erg opvallend. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De groep mensen die in aanraking zal komen met de bedrukte kinder cap is vrij groot. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

  • ouders;
  • familie;
  • kennissen;
  • vriendjes en vriendinnetjes.

Kinder caps met bedrukking | zeer voordelig!

Kinder caps met bedrukking zijn zeer voordelig te bestellen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Bij ons in de webshop vindt u niet alleen de uitvoeringen van de kinder caps met bedrukking die u bij ons kunt bestellen, maar vindt u ook nog eens de bijbehorende prijzen en mogelijkheden. Al deze informatie is gemakkelijk boven deze tekst per kinder cap te vinden en mocht u uiteindelijk toch nog vragen hebben, dan zijn onze medewerkers altijd te bereiken voor vragen.

Met een bedrukte kinder cap scoort u niet alleen bij de kinderen zelf, maar natuurlijk ook bij de ouders. Een ander voordeel is dat u weet dat het geschenk past, aangezien deze kleiner zijn dan onze standaard uitvoeringen en meestal ook nog eens handmatig versteld kunnen worden.

Kinder caps bedrukken

Het bedrukken van kinder caps gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken altijd met de nodige zorg en aandacht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de bedrukking naar wens is en natuurlijk ook lang blijft zitten. Qua bedrukking kunt u allerlei kanten uit, denk aan een bedrukking met gebruik van vele kleuren maar ook aan een rustige bedrukking. Deze kan worden aangebracht middels een zeef- of transferdruk maar ook door middel van het borduren van de kinder cap. De medewerkers van Suprème helpen u graag verder wanneer u niet precies weet welke kant u op wil met de kinder caps of wanneer u twijfelt over de bedrukking. De contactgegevens zijn: 074 24 24 757 en [email protected]

Meer soorten bedrukte hoofddeksels?

Voor meer soorten bedrukte hoofddeksels, kunt u een kijkje nemen bij: bandana’shoeden en trucker caps.

Kinder caps bedrukken met logo? Suprème Relatiegeschenken!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10