PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bodywarmers

Bedrukte bodywarmers zijn mouwloze jassen. Ze zijn heerlijk om in te werken, omdat er nog een grote bewegingsmogelijkheid is. Een bodywarmer houdt de torso warm en is vooral geschikt voor het voor- en najaar. Hierbij is een jas niet meer nodig, maar is het toch fijn om nog wat aan te hebben. Een bedrukte bodywarmer kan gebruikt worden als aanvulling bij de bedrijfskleding, maar ook voor een evenement of andere gelegenheid die buiten plaatsvindt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Met een bodywarmer heeft u de mogelijkheid om de groep in teams te verdelen of als herkenningspunt gebruiken op een evenement. Zo kan iedereen zien waar hij/zij eventuele vragen kan stellen. Dit is niet alleen duidelijk voor de bezoeker maar ook voor het personeel zelf.

Bedrukte bodywarmers kunt u ook weggeven aan uw relaties of eigen medewerkers. Deze kunt u bij Suprème Relatiegeschenken per stuk en apart verpakt laten opsturen. Hierdoor geeft u een belangrijke groep voor uw bedrijf een extra cadeautje.

Verschillende types bedrukte bodywarmers

Bodywarmers zijn verkrijgbaar in verschillende types, bijvoorbeeld:

  • bruikbaar is aan twee kanten;
  • gemaakt van nylon;
  • met polyester voering;
  • gewatteerde bodywarmers met imitatie dons;
  • waterbestendige bodywarmers;
  • winddichte;
  • met verschillende zakken;
  • etc.

Suprème Relatiegeschenken biedt u een breed assortiment bodywarmers aan. Wij weten precies welke bodywarmer bij uw bedrijf past en bij het doeleinde waarvoor u hem wilt gebruiken. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij veel specialisme op het gebied van de relatiegeschenken die wij verkopen.

Bodywarmers bedrukken

Bodywarmers worden bedrukt met een transferdruk. Een transferdruk wordt gedaan door middel van UV licht. De ondergrond wordt gepoederd zodat de bedrukking duidelijk en opvallend uitkomt.

Een bodywarmer kan niet alleen worden bedrukt met een transferdruk, maar ook geborduurd worden. De prijs hiervan hangt af van het aantal steken en kleuren dat wordt gebruikt. 

Meer informatie?

Onze medewerkers zijn altijd te bereiken voor meer informatie over onze relatiegeschenken, ons bedrijf of over de bedrukkingsmogelijkheden. U kunt via onderstaande gegevens, maar ook via de chat contact opnemen. Deze vindt u op de website en is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur. Of neem contact op via 074 - 24 24 757 en [email protected]

Meer kleding en textiel

Overweeg ook handschoenen, caps en sjaals!

Bedrukte bodywarmers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9