PERSOONLIJK ADVIES

Webcamcovers bedrukken

Webcamcovers worden steeds populairder. Een webcamcover plaatst u over de webcam van uw telefoon, tablet of computer om te voorkomen dat hackers door uw camera naar u kunnen kijken. U kunt de webcamcovers laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. Door de webcamcovers te laten bedrukken zien mensen dagelijks meerdere keren uw bedrijfsnaam of -logo. Hierdoor zien ze keer op keer bewust of onbewust die informatie waarvan u wilt dat ze die onthouden. De kracht van herhaling: een prachtige manier om reclame te maken. Bovendien maakt u de ontvanger erg blij met dit bedrukte relatiegeschenk. Ze kunnen zelf kiezen wanneer ze de webcam willen gebruiken en wanneer ze deze willen afdekken.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Schuif webcamcover

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u meerdere soorten webcam covers die u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo. Bijvoorbeeld de een webcamcover die u over uw telefoon, tablet of laptop kunt schuiven, zonder deze vast te plakken. Een extra mogelijkheid van deze cover is de schermreiniger die erop bevestigd is. Schuif de cover van uw apparaat af en reinig het scherm eenvoudig. De ontvanger zal de webcamcover op diverse apparaten kunnen gebruiken en zichzelf zo goed beschermen tegen webcamhackers.

Webcamcover met magneet

Ook vindt u bij Suprème Relatiegeschenken de een webcam cover met een unineke sleutel. Deze sleutel heeft een magneet om de webcam van uw apparaat af te schermen. Zo voorkomt u dat iemand anders de webcamcover opent en bent u verzekerd van uw privacy. Een ideaal relatiegeschenk.

Webcamcovers bedrukken

Webcamcovers kunt u laten bedrukken met een bedrijfsnaam of -logo naar keuze. Tampondruk is een uitstekende bedrukkingsmogelijkheid, waarbij een duidelijke bedrukking ontstaat. Deze artikelen zijn ook uitstekend geschikt voor epoxy doming, waarbij een full colour afbeelding een 3D-effect krijgt. De levertijd van deze relatiegeschenken is één tot twee weken.

Advies nodig?

We adviseren u graag welke webcamcover het meest geschikt is voor uw bedrijf en doelgroep om aan uit te delen. Neem gerust contact met ons op via:

Kijk eens verder!

Heeft u onze telefoonopladers en powerbanks al gezien?

Webcamcovers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10