PERSOONLIJK ADVIES

Jute tassen bedrukken

Geen resultaten gevonden.

Jute tassen voorzien van uw eigen bedrukking. Het materiaal jute zegt niet iedereen direct iets. Wij zullen dit materiaal dan ook even kort toelichten, voordat wij u meer zullen vertellen over de mogelijkheden van het bedrukken van jute tassen. Jute kent u vast van de zakken die worden gebruikt tijdens Sinterklaas en de vroegere postzakken. Jute is een enorm stevig materiaal dat niet zomaar stuk zal gaan. Dat verklaart ook het vroegere gebruik als postzak en natuurlijk als zak waar alle cadeaus van Sinterklaas in zitten. Jute ontstaat niet vanzelf, maar door het spinnen van de vezels. Deze vezels zijn dan weer afkomstig van planten die op verschillende plekken in de wereld kunnen groeien. Dit komt in Europa nauwelijks voor. Uw eigen bedrukte jute tassen staan dus niet alleen voor duurzaamheid in de zin van het milieu, maar ook in de zin van het gebruik van de jute tassen met bedrukking. Wanneer men eenmaal een eigen bedrukte jute tas heeft ontvangen, zal deze niet snel kapot gaan en dus lang worden gebruikt. Tegenwoordig is de stof jute ook nog eens enorm populair en men zal dus graag met uw jute tas rondlopen. Dat uw bedrukking hierop is aangebracht betekent extra naamsbekendheid voor uw bedrijf! 

Het bedrukken van jute tassen

Het bedrukken van jute tassen is geheel naar eigen wens mogelijk. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren in de bedrukking of kies voor iets anders dat past bij uw bedrijf. Het bedrukken van de jute tassen is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken en Suprème Relatiegeschenken kijkt dan ook per bestelling naar de beste mogelijkheid. Het bedrukken van jute tassen betekent niet dat u alleen maar uit de kleur kunt kiezen die jute standaard heeft, daarnaast hebben de tassen namelijk ook nog andere kleuren bij Suprème, zoals: 

  • zwart;
  • rood;
  • blauw;
  • wit;
  • etc. 

Contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken

Wilt u graag meer informatie over het bedrukken van onze jute tassen of over een ander onderwerp? De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken helpen u graag. U bereikt hen eenvoudig via de chat in de webshop en daarnaast uiteraard ook telefonisch en per e-mail: 

Uw bedrijf nog sneller en duidelijker op de kaart zetten?

Kies meer (duurzame) geschenken om te bedrukken uit het assortiment van Suprème! Wat dacht u bijvoorbeeld van bamboe pennen, groeipapier of zaadzakjes?

Jute tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10

Goed contact, snel en netjes afgeronde order met mooi product

Jetty uit Oosterwolde

10

Snelle service en altijd meedenken!

Kirsten uit Almere

9