PERSOONLIJK ADVIES

Jute tassen bedrukken

Het bedrukken van jute tassen is een mooie investering voor uw bedrijf. Doordat de jute tassen lang meegaan is het een mooi en duurzaam geschenk. Daarnaast kan de ontvanger de jute tas ook goed gebruiken bij allerlei zaken. Bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, dingen meenemen tijdens de vakantie of naar een dagje strand en nog veel meer mogelijkheden. Wannneer u de jute tassen bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Hierdoor is het een mooie optie om uw branding te versterken. Laat daarom jute tassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken en deel ze uit aan uw relaties!

Geen resultaten gevonden.

Jute tassen bedrukken

Jute tassen voorzien van uw eigen bedrukking. Het materiaal jute zegt niet iedereen direct iets. Jute kent u vast van de zakken die worden gebruikt tijdens Sinterklaas en de vroegere postzakken. Jute is een enorm stevig materiaal dat niet zomaar stuk zal gaan. Dat verklaart ook het vroegere gebruik als postzak en natuurlijk als zak waar alle cadeaus van Sinterklaas in zitten. Jute ontstaat niet vanzelf, maar door het spinnen van de vezels. Deze vezels zijn dan weer afkomstig van planten die op verschillende plekken in de wereld kunnen groeien. Dit komt in Europa nauwelijks voor. Uw eigen bedrukte jute tassen staan dus niet alleen voor duurzaamheid in de zin van het milieu, maar ook in de zin van het gebruik van de jute tassen met bedrukking. Wanneer men eenmaal een eigen bedrukte jute tas heeft ontvangen, zal deze niet snel kapot gaan en dus lang worden gebruikt. Tegenwoordig is de stof jute ook nog eens enorm populair en men zal dus graag met uw jute tas rondlopen. Dat uw bedrukking hierop is aangebracht betekent extra naamsbekendheid voor uw bedrijf! Laat daarom jute tassen bedrukken en deel deze uit.

Mogelijkheden jute tassen bedrukken

Het bedrukken van jute tassen is geheel naar eigen wens mogelijk. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren in de bedrukking of kies voor iets anders dat past bij uw bedrijf. Het bedrukken van de jute tassen is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken en Suprème Relatiegeschenken kijkt dan ook per bestelling naar de beste mogelijkheid. Hierdoor komen uw bedrukte jute tassen er goed uit te zien. Jute tassen bedrukken betekent niet dat u alleen maar uit de kleur kunt kiezen die jute standaard heeft, daarnaast hebben de tassen namelijk ook nog andere kleuren bij Suprème Relatiegeschenken, zoals: zwart, rood, blauw, wit en nog veel meer.

Door het kiezen van de juiste bedrukking met de juiste kleuren is het mogelijk om de jute tassen goed te laten opvallen. Hierdoor zal de aandacht getrokken worden en zullen veel mensen de bedrukking zien. Daardoor kunt u met bedrukte jute tassen veel potentiële klanten trekken. Daarnaast is het bedrukken van jute tassen elke investering waard. Doordat de tas lang meegaat zullen uw relaties voor een langere tijd reclame voor u maken. Hierdoor kan u door middel van een mooi relatiegeschenk of promotieartikel uw branding en naamsbekendheid vergroten. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag met jute tassen bedrukken en zorgt voor uitstekende kwaliteit!

Veel keuze binnen het assortiment van Suprème Relatiegeschenken

Wanneer u jute tassen laat bedrukken kunt u dit ook mooi combineren met andere leuke geschenken. Wilt u een mooi duurzaam pakket samenstellen? Laat dan jute tassen bedrukken samen met bijvoorbeeld bamboe pennengroeipapier of zaadzakjes! Daarnaast hebben wij nog veel meer promotieartikelen en relatiegeschenken. Bekijk ons assortiment op de website en bestel eenvoudig online! Door ons breed assortiment is er voor elk bedrijf wel een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel te vinden.

Wilt u graag meer informatie over het bedrukken van jute tassen of over het bedrukken van andere artikelen? De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken helpen u graag. Daarnaast kunt u ook contact opnemen voor andere vragen, opmerkingen of advies. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat in de webshop en daarnaast uiteraard ook via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres: 

Jute tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10