PERSOONLIJK ADVIES

Jute tassen bedrukken

Het bedrukken van jute tassen is een mooie investering voor uw bedrijf. Doordat de jute tassen lang meegaan is het een mooi en duurzaam geschenk. Daarnaast kan de ontvanger de jute tas ook goed gebruiken bij allerlei zaken. Bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen, dingen meenemen tijdens de vakantie of naar een dagje strand en nog veel meer mogelijkheden. Wannneer u de jute tassen bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Hierdoor is het een mooie optie om uw branding te versterken. Laat daarom jute tassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken en deel ze uit aan uw relaties!

Geen resultaten gevonden.

Jute tassen bedrukken

Jute tassen voorzien van uw eigen bedrukking. Het materiaal jute zegt niet iedereen direct iets. Jute kent u vast van de zakken die worden gebruikt tijdens Sinterklaas en de vroegere postzakken. Jute is een enorm stevig materiaal dat niet zomaar stuk zal gaan. Dat verklaart ook het vroegere gebruik als postzak en natuurlijk als zak waar alle cadeaus van Sinterklaas in zitten. Jute ontstaat niet vanzelf, maar door het spinnen van de vezels. Deze vezels zijn dan weer afkomstig van planten die op verschillende plekken in de wereld kunnen groeien. Dit komt in Europa nauwelijks voor. Uw eigen bedrukte jute tassen staan dus niet alleen voor duurzaamheid in de zin van het milieu, maar ook in de zin van het gebruik van de jute tassen met bedrukking. Wanneer men eenmaal een eigen bedrukte jute tas heeft ontvangen, zal deze niet snel kapot gaan en dus lang worden gebruikt. Tegenwoordig is de stof jute ook nog eens enorm populair en men zal dus graag met uw jute tas rondlopen. Dat uw bedrukking hierop is aangebracht betekent extra naamsbekendheid voor uw bedrijf! 

Het bedrukken van jute tassen

Het bedrukken van jute tassen is geheel naar eigen wens mogelijk. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren in de bedrukking of kies voor iets anders dat past bij uw bedrijf. Het bedrukken van de jute tassen is mogelijk met meerdere bedrukkingstechnieken en Suprème Relatiegeschenken kijkt dan ook per bestelling naar de beste mogelijkheid. Het bedrukken van jute tassen betekent niet dat u alleen maar uit de kleur kunt kiezen die jute standaard heeft, daarnaast hebben de tassen namelijk ook nog andere kleuren bij Suprème, zoals: zwart, rood, blauw, wit en nog veel meer.

Door het kiezen van de juiste bedrukking met de juiste kleuren is het mogelijk om de jute tassen goed te laten opvallen. Hierdoor zal de aandacht getrokken worden en zullen veel mensen de bedrukking zien. Daarnaast is het bedrukken van jute tassen elke investering waard. Doordat de tas lang meegaat zullen uw relaties voor een langere tijd reclame voor u maken. Hierdoor kan u door middel van een mooi relatiegeschenk of promotieartikel uw branding en naamsbekendheid vergroten.

Veel keuze binnen het assortiment van Suprème Relatiegeschenken

Wanneer u jute tassen laat bedrukken kunt u dit ook mooi combineren met andere leuke geschenken. Wilt u een mooi duurzaam pakket samenstellen? Laat dan jute tassen bedrukken samen met bijvoorbeeld bamboe pennen, groeipapier of zaadzakjes! Daarnaast hebben wij nog veel meer promotieartikelen en relatiegeschenken. Bekijk ons assortiment op de website en bestel eenvoudig online!

Wilt u graag meer informatie over het bedrukken van onze jute tassen of over het bedrukken van andere artikelen? De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken helpen u graag. U bereikt hen eenvoudig via de chat in de webshop en daarnaast uiteraard ook telefonisch en per e-mail: 

Jute tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10