PERSOONLIJK ADVIES

Sjaal bedrukken met logo | Suprème

Een sjaal geeft vaak net wat extra’s aan een outfit. En natuurlijk houdt een sjaal in de winter de keel en hals lekker warm. De meeste sjaals die bedoeld zijn voor gebruik in de winter, zijn gemaakt van fleece materiaal of andere warme stoffen. Fleece is een speciale stof die veel warmte teruggeeft. Sjaals voor de zomer zijn vaak gemaakt van zijde, katoen of polyester. Dit is een dunne stof die niet warm aanvoelt op de huid. Een sjaal voor in de zomer kunt u op verschillende manieren toepassen. Zo is deze ideaal als omslagdoek op het strand of zwembad.

Doordat een sjaal het hele jaar door gebruikt kan worden, is het een ideaal relatiegeschenk. U kunt bij Suprème Relatiegeschenken diverse sjaals laten bedrukken met een eigen opdruk. De bedrukte sjaals kunt u dan aan klanten of relaties geven, maar ook kunnen deze potentiële klanten binnenhalen. Een bedrukte sjaal met logo is ook een perfect item om uit te delen en om zo een grotere naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. Op zoek naar een sjaal met logo of tekst? Laat dan snel een sjaal bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

Diverse sjaals met bedrukking

Bent u op zoek naar een mooie en handige sjaal die u kunt bedrukken met een logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende soorten sjaals allemaal van een uitstekende kwaliteit. Zo hebben we multifunctionele sjaals, fleece sjaals, sjaals gemaakt van zijde, volga sjaals en ook sjaals met daarbij handschoenen.

Een sjaal bedrukken gebeurt over het algemeen met een zeefdruk. Bij een zeefdruk zijn wij er namelijk zeker van dat het materiaal van de sjaal niet door de bedrukking heen komt. Zo ontstaat er een mooie opvallende bedrukking, die ook details nauwkeurig kan weergeven.

Een sjaal die is gemaakt van fleece stof, kan niet alleen middels een zeefdruk van een bedrukking worden voorzien, maar kan ook worden gegraveerd. Zit is een optie die men vaak niet kent en waar u dus uw voordeel mee kunt doen. Als fleece wordt gegraveerd dan levert dit een opvallend effect op, ondanks dat er geen kleuren worden gebruikt. Net zoals bij de zeefdruk, kunt u ook bij de gravering verschillende aspecten van uw bedrijf op de sjaal laten bedrukken. Vaak kiest men voor een sjaal met logo, maar dit kan ook samen met een bedrijfsnaam of slogan.

Snelle levering en een uitstekende service

Door het uitgebreide aanbod aan sjaals zit er voor iedereen een passende sjaal tussen die u kunt laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Van Suprème Relatiegeschenken zal u altijd een gratis digitale proefdruk per mail ontvangen. Hierop kunt u precies zien waar de bedrukking wordt gepositioneerd op de sjaal en hoe de kleuren eruit komen te zien. Doordat het gaat om een digitale proefdruk, kunnen er altijd nog wijzigingen worden aangebracht. Pas na goedkeuring gaan wij bezig met het bedrukken van de sjaals.

Bij het bedrukken en uitzoeken van een sjaal zijn veel verschillende mogelijkheden. Suprème Relatiegeschenken adviseert u met plezier in het kiezen van de juiste sjaal met bedrukking. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u vragen heeft!

Sjaals bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10