PERSOONLIJK ADVIES

Polo bedrukken | Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte polo’s zijn één van de meest populaire relatiegeschenken uit ons assortiment. Dit komt voornamelijk door de aantrekkelijke prijzen en de hoge promotiewaarde van de polo’s. Een bedrukte polo valt namelijk snel op en zal veel mensen bereiken. U kunt een polo bedrukken om deze vervolgens als bedrijfskleding te gebruiken. Natuurlijk kunt u bedrukte polo’s ook zeer goed buiten uw bedrijf gebruiken; als relatiegeschenk bijvoorbeeld.

Veel bedrijven laten een polo bedrukken, om deze vervolgens te gebruiken als bedrijfskleding. Een polo zit namelijk comfortabel en biedt vaak net iets meer dan een gewoon T-shirt. Wanneer u als bedrijf kiest voor bedrijfskleding, straalt u professionaliteit en saamhorigheid uit naar uw klanten. U kunt een polo shirt bedrukken met logo of tekst. Hierbij kunt u er ook voor kiezen om de polo’s te personaliseren, door bijvoorbeeld de naam van uw medewerker te laten bedrukken. Niet alleen komt dit overzichtelijk en professioneel over richting uw klant; ook zullen uw werknemers het waarschijnlijk erg waarderen als zij een eigen bedrukte polo hebben.

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maten bestelt voor uw werknemers? Dit kan! Wij sturen u graag een proefset toe met verschillende maten, zodat uw werknemers de bedrukte polo’s eerst kunnen passen. 

Polo’s bedrukken en gebruiken als promotieartikel

Niet alleen kunt u bedrukte polo’s goed gebruiken als bedrijfskleding; u kunt er ook voor kiezen om een polo te bedrukken, om deze vervolgens te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan promotie- of spaaracties waarbij u gegevens laat invullen. Deze gegevens kunt u eventueel later weer gebruiken om klanten te werven of behouden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een polo te bedrukken en weg te geven als feestelijk geschenk of bij speciale gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerst, jubilea, bedrijfsfeesten of teambuilding activiteiten. U kunt voor heel veel doeleinden een polo shirt bedrukken. Aangezien ons assortiment uit polo’s in verschillende prijscategorieën bestaat, vindt u altijd hét kledingstuk dat bij uw bedrijf past.

Polo’s bedrukken kan bij ons geheel naar uw eigen wens. Wij proberen u natuurlijk altijd van het beste advies te voorzien, zodat u de ideale polo met opdruk krijgt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een voordelige bedrukking, maar wilt u wel graag een mooi eindresultaat? Dan raden wij de transfer- of zeefdruk aan. Heeft u liever een polo met iets speciaals? In dat geval kunnen de polo shirts ook heel mooi worden geborduurd. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u geheel naar uw wens een polo bedrukken.

Snelle levering & uitstekende service

Wilt u een polo bedrukken en gebruiken als bedrijfskleding, promotieartikel of relatiegeschenk? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim assortiment en kunnen een polo shirt bedrukken op verschillende manieren. Heeft u nog vragen hebben over ons assortiment, de bedrukking of onze service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, telefonisch via 074 – 2424757 of per mail: [email protected].

Polo's met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10