PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte laptoptassen

Laptoptassen met bedrukking zijn slimme geschenken om te vergeven aan uw eigen personeel wanneer u hen laptops in bruikleen geeft. Een laptoptas bedrukken heeft vele voordelen. Niet alleen kunnen deze dan middels de bedrukte laptoptas goed beschermd worden, maar ook loopt iedereen met dezelfde bedrukte laptoptas. Een ander voordeel is dat men meteen andere papieren en benodigdheden in de bedrukte laptoptas kan stoppen en zo mee kan nemen naar klanten, naar huis en naar kantoor. Hierdoor kunnen meerdere mensen de bedrukte laptoptas zien. Waardoor u meer mensen kunt bereiken. Laat daarom laptoptassen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Laptoptassen bedrukken

Wanneer uw personeel op verschillende plekken werken, dan kan een bedrukte laptoptas een mooi geschenk zijn. Hiermee kunnen zij de laptop gemakkelijk meenemen, maar maken zij ook direct reclame voor het bedrijf. Uiteraard kunt u de bedrukte laptoptassen ook uitdelen aan andere relaties en personen buiten het bedrijf. Werkt u langdurig met een klant samen of wilt u graag laten zien dat een bepaalde samenwerking veel waarde heeft? Dan kan u met een bedrukte laptoptas uw waardering bijvoorbeeld uitspreken. Omdat een laptoptas door iedereen wel te gebruiken is, is het een geliefd geschenk om te krijgen. Daarnaast zal de bedrukte laptoptas ook veel gebruikt worden. Daardoor is de kans groot dat andere personen de bedrukte laptoptas ook zullen zien. Hierdoor kunt u ook deze mensen bereiken dankzij de bedrukte laptoptas. Wilt u ook laptoptassen laten bedrukken voor uw bedrijf? Suprème Relatiegeschenken helpt u graag verder!

Laptoptassen laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Het bedrukken van laptoptassen gebeurt met verschillende bedrukkingstechnieken. Bij Suprème Relatiegeschenken gaan wij altijd op zoek naar de bedrukkingstechniek die het beste past bij de laptoptas die u heeft uitgekozen. Voordat wij de laptoptassen daadwerkelijk gaan bedrukken, moet er altijd eerst een akkoord zijn gegeven op een digitale proef. Wanneer u bij ons laptoptassen of andere producten laat bedrukken, dan krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunnen wij nog enkele aanpassingen doen wanneer dat nodig is. Bent u akkoord? Dan gaan wij de laptoptassen bedrukken. Verder kan het bedrukken van laptoptassen volledig naar eigen wens. Hierbij kunt u zelf bepalen welke gegevens u op de laptoptas wilt bedrukken. Maar u kunt ook zelf kiezen welke kleuren de bedrukking moet hebben. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking in uw eigen huisstijl. Laat bijvoorbeeld een laptoptas bedrukken met uw:

  • Logo
  • Bedrijfsnaam
  • Contactgegevens
  • Social media

Is het bedrukken van een laptoptas niet het geschenk dat bij uw bedrijf past? Of kunnen uw relaties of personeel een bedrukte laptoptas niet gebruiken? Geen zorgen! Suprème Relatiegeschenken heeft een veel breder assortiment. Neem bijvoorbeeld onze rugzakken, koffers of documententassen. Ook deze producten kunnen goed gebruikt worden door veel mensen!

Topkwaliteit bedrukking en een snelle levering!

Al onze bedrukkingen zijn van uitstekende kwaliteit. Daar zorgen onze specialisten voor. Daarnaast kunt u, wanneer dit nodig is, door middel van de gratis digitale proefdruk nog enkele wijzigingen doorvoeren voor een prachtig resultaat. Echter vergt laptoptassen bedrukken wel enige voorbereiding. Daarom kan het handig zijn deze op tijd te bestellen. Wij verzorgen een uitstekende bedrukking en een snelle levering. Heeft u toch de bedrukte laptoptassen op korte termijn nodig? Dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer 074 - 24 24 757 en ons emailadres [email protected]. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de chat op onze website. Onze medewerkers helpen jou graag verder!

Bedrukte laptoptassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10