PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte laptoptassen

Laptoptassen met bedrukking zijn slimme geschenken om te vergeven aan uw eigen personeel wanneer u hen laptops in bruikleen geeft. Niet alleen kunnen deze dan middels de bedrukte laptoptas goed beschermd worden, maar ook loopt iedereen met dezelfde bedrukte laptoptas. Een ander voordeel is dat men meteen andere papieren en benodigdheden in de bedrukte laptoptas kan stoppen en zo mee kan nemen naar klanten, naar huis en naar kantoor.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 7
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 7

Laptoptassen gebruiken voor verschillende doeleinden

Bedrukte laptoptassen kunnen uiteraard ook prima aan personen worden vergeven buiten uw bedrijf. Voorbeelden zijn relaties waarmee u een langdurige samenwerking heeft of aan wie u graag wil laten zien dat de samenwerking erg belangrijk is. Een bedrukte laptoptas kan door iedereen gebruikt worden en daarom zullen ze ook erg tevreden zijn met dit geschenk en deze nog vaak gebruiken. De kans is groot dat zij deze aan andere personen laten zien, waardoor deze ook in contact komen met uw bedrukte laptoptas.

Het bedrukken van laptoptassen

Het bedrukken van laptoptassen gebeurt met verschillende bedrukkingstechnieken en bij Suprème gaan wij altijd op zoek naar de bedrukkingstechniek die het beste past bij de laptoptas die u heeft uitgekozen. Voordat de laptoptassen daadwerkelijk bedrukt gaan worden, moet er altijd eerst een akkoord zijn gegeven op een digitale proef. Hierdoor weet de drukker waar op de laptoptas de bedrukking moet komen, maar ook welke kleuren er gebruikt moeten worden, etc.

Het bedrukken van laptoptassen kan naar uw eigen wens. U kunt een keuze maken uit verschillende gegevens van uw bedrijf, waaronder:

  • Logo;
  • Bedrijfsnaam;
  • Contactgegevens;
  • Social media.

Contact opnemen met Suprème

Bedrukte laptoptassen vergen enige voorbereiding en daarom kan het handig zijn deze op tijd te bestellen. Mocht het toch voorkomen dat u de bedrukte laptoptassen op een korte termijn nodig heeft, dan kunnen wij uiteraard altijd de mogelijkheden met u bespreken. Hiervoor is het handig om meteen contact op te nemen via 074 - 24 24 757 en [email protected].

U bereikt ons ook snel via de online chat op de website.

Nog veel meer soorten tassen bij Suprème Relatiegeschenken

Bij Suprème vindt u nog veel meer soorten, zoals: rugzakken, koffers en documententassen!

Bedrukte laptoptassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10