PERSOONLIJK ADVIES

Post-it bedrukken

Post-it’s worden door iedereen gebruikt. Ze zijn ontzettend handig om even snel iets op te schrijven en eventueel ergens op te hangen zodat men het niet vergeet. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment aan post-it’s die ook nog eens kunnen worden bedrukt. Door post its te laten bedrukken, ziet de gebruiker continu uw bedrijfsnaam, wat een vertrouwd gevoel creëert. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 Hierboven ziet u ons uitgebreide assortiment. De post-its zijn onder andere verkrijgbaar: 

  • met een liniaal;
  • in een lederen houder;
  • als boekenlegger. 

Bedrukte post-its vergeven

Een bedrukte post-it is een leuk artikel om uw bedrijf mee te promoten en weg te geven aan uw relaties. Door de vele mogelijkheden kunt u de post-it uniek maken en volledig aanpassen aan uw eigen bedrijf. Het is zelfs mogelijk om eigen bedrukte post-its te onwerpen. Hierbij kunt u zelf een vorm ontwerpen waarin de post-its moeten worden aangeleverd en kunt u deze uiteraard ook bedrukken. 

Post-it’s met een bedrukking kunnen eigenlijk altijd worden weggegeven; op een beurs, tijdens een evenement of persoonlijk aan uw relatie tijdens een afspraak. Er zijn zelfs post-it’s van gerecycled papier. Wanneer u deze bedrukt aan uw klant vergeeft, straalt u naar uw klanten uit dat u geeft om het milieu en duurzaam onderneemt.  

Post-it bedrukken

Een post-it wordt bedrukt door middel van de bedrukkingstechniek offset, ook wel een papierdruk genoemd. Elke post-it wordt apart bedrukt met de door u uitgekozen bedrukking. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam, algemene gegevens of een combinatie hiervan op de post-it te drukken. Niet alleen de post-its zelf kunnen bedrukt worden, maar u kunt ook de eventuele ‘’kaft’’ van de geschenken bedrukken.

Elke post-it kan apart worden bedrukt met uw bedrukking, deze komt dan altijd terug en zal veel gezien worden. Voor u dus erg belangrijk om te bedenken welke informatie u graag wil doorgeven en dus wil laten bedrukken op het relatiegeschenk. Dit kan variëren van een logo tot een bedrijfsnaam, maar ook full colour bedrukkingen.

Neem gerust contact met ons op

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u de volgende contactgegevens gebruiken: 

Bellen en chatten kan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Papierwaren & meer

Behalve papierwaren, bedrukken en leveren wij ook pennendocumententassen en andere onderzetters.

Post-it bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10