PERSOONLIJK ADVIES

Shampoo of zeep bedrukken

Bij een goede verzorging van uw uiterlijk horen shampoo en zeep. Tegenwoordig zijn bij veel toiletvoorzieningen de zepen voorzien van het logo of een persoonlijke tekst van het bedrijf. Dit maakt bij de medewerkers en ook klanten veel indruk. Maar denk ook eens aan een hotel. De bedrukte shampoo en zeep producten zijn niet meer weg te denken uit de hotelkamer. De gast ervaart de flesjes shampoo, bodylotion en zeep bijna als een vanzelfsprekende service en stopt ze bij vertrek graag in de tas. Daarmee helpen deze geschenken het imago te versterken en u te onderscheiden in de markt.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Shampoo of zeep bedrukken | Diverse soorten

Wij bieden verschillende producten aan:

-          Zeepblaadjes

Deze zitten in een klein doosje en is makkelijk mee te nemen in uw handtas of voor de heren onder ons in de broekzak. In dit doosje zitten 20 tot 25 blaadjes in waarmee u gemakkelijk uw handen kunt wassen zonder water nodig te hebben.

 -          Handreinigingsgel/ zeep

De flesjes met handreinigingsgel en zeep zijn verkrijgbaar in 50- en 100 ml.  Dit zijn kleine flesjes u dus ook gemakkelijk bij in uw handtas kunt stoppen. De reinigingsgel droogt vanzelf op en is dus te gebruiken zonder water.

 -          Bodywash & shampoo

In de bodywash & shampoo flesjes zit standaard een inhoud van 250 ml. Deze kunnen op verschillende manieren voorzien worden van een mooi logo of tekst.

Het bedrukken van de shampoo & zeep flessen 

U wilt de flessen natuurlijk zo bedrukken dat iedereen direct uw bedrijf herkent. U kunt de kleuren waarmee u werkt als kleur van de bedrukking kiezen. U kunt ervoor kiezen om het logo van uw bedrijf erop te zetten, maar er kan ook een afbeelding of een leuke tekst opgezet worden. over het algemeen worden de zeep flessen voorzien van een logo of tekst door middel van een etiket. Maar mocht u iets heel anders in gedachten hebben kunnen we altijd kijken of er iets anders mogelijk is.

Wij  van Suprème Relatiegeschenken helpen u dan ook graag met het kiezen van de juiste opdruk. 

Contact

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met ons via:

Meer verzorgingsproducten bij Suprème!

Meer verzorgingsproducten zijn: lippenbalsems & toilettassen 

Shampoo of zeep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10