PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte kurkentrekkers

Bedrukte kurkentrekkers zijn in veel verschillende varianten te verkrijgen en dat maakt dit relatiegeschenk ook zo leuk. U kunt de bedrukte kurkentrekkers uitzoeken bij verschillende gelegenheden, maar u kunt ze natuurlijk ook uitzoeken op doelgroep. Tevens biedt Suprème Relatiegeschenken een breed assortiment aan met de bedrukte kurkentrekkers, waardoor u deze ook op prijs kunt selecteren. Wij begrijpen maar al te goed dat niet ieder bedrijf een groot budget heeft om te besteden aan relatiegeschenken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een bedrukte kurkentrekker is een relatiegeschenk dat erg goed los kan worden weggegeven aan een relatie, maar ook goed gecombineerd kan worden. Natuurlijk kan een bedrukte kurkentrekker ook aan andere personen worden weggegeven dan alleen uw relaties. Voorbeelden van personen om een bedrukte kurkentrekker aan weg te geven, zijn:

  • uw eigen medewerkers;
  • potentiële klanten;
  • duurzame relaties.

Kurkentrekkers bedrukken

Kurkentrekkers bedrukken kan middels een gravering of een tampondruk. Beide druktechnieken zijn van een goede kwaliteit en het ligt er dan ook maar net aan welke bedrukking u mooier vindt staan op de kurkentrekker. Ook ligt de manier van bedrukken aan de verpakking van de kurkentrekker. Deze verschilt per uitvoering en wij kunnen u hier dan ook het beste per e-mail of telefoon over informeren. Een gravering komt tot stand middels een laserstraal, terwijl er voor een tampondruk gebruik wordt gemaakt van een rubberen stempel. De keuze van bedrukking op de kurkentrekker is dus aan u, maar onze medewerkers helpen u ook graag. U kunt altijd via onderstaande gegevens contact opnemen.

Kurkentrekkers bedrukken kunt u bij ons geheel naar eigen wens. U kunt de bedrukking die wij op de kurkentrekker plaatsen namelijk geheel zelf ontwerpen. U kunt hierin dan ook allerlei aspecten van uw eigen bedrijf verwerken. Te denken valt aan een bedrijfsnaam, maar natuurlijk ook uw logo of een andere afbeelding die goed past bij uw bedrijf om te bedrukken op de kurkentrekker.

Advies of informatie nodig?

Mocht u hier niet helemaal uitkomen, dan adviseert Suprème Relatiegeschenken u graag. Wij weten namelijk precies wat voor een bedrukking het beste werkt. Voor meer informatie of het stellen van vragen, kunt u ook altijd onze medewerkers bereiken via:

Meer relatiegeschenken bestelt u natuurlijk bij Suprème!

Voor veel andere relatiegeschenken kunt u ook terecht bij Suprème. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze pennen, powerbanks of promotieartikelen!

Bedrukte kurkentrekkers

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10