PERSOONLIJK ADVIES

T-shirts bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte T-shirts kopen op Supremerelatiegeschenken.nl

Met een bedrukt T-shirt voelt een groepje mensen al snel een bepaalde saamhorigheid. Dit zal de samenwerking en onderlinge verhoudingen in een groep mensen zeker ten goede komen. Daarnaast kunt u T-shirts laten bedrukken om een bepaalde rolverdeling duidelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan festivals, waarbij het meteen duidelijk is wie de leden zijn van de crew. Uiteraard kunt u bedrukte T-shirts ook erg goed gebruiken om uw eigen bedrijf te promoten!

Bedrukte T-shirts zijn geschikt voor iedere gelegenheid. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor evenementen, open dagen, personeelsuitjes etc. U kunt T-shirts bedrukken en bestellen in zowel kleine als grote oplagen. Als u voor een grotere oplage kiest, zal de prijs per T-shirt lager zijn dan bij kleine oplagen!

T-shirts met bedrukking kunnen dus zowel worden weggegeven, als zelf worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de T-shirts bedrukken met logo en/of bedrijfsnaam, om ze vervolgens te gebruiken als bedrijfskleding voor uw personeel! Heeft u geen bedrijfskleding, maar wel medewerkers in de buitendienst? Laat een T-shirt bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zodat uw medewerkers extra opvallen en tegelijkertijd uw bedrijf promoten!

Bedrukte T-shirts kunnen worden weggegeven bij een bepaald thema, jubilea of feestdag. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een bedrukt T-shirt aan een kerstpakket. Met dit geschenk creëert u naamsbekendheid voor uw bedrijf en bouwt u tegelijkertijd vertrouwen op bij uw medewerkers!

 

T-shirts bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Een T-shirt bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken volledig naar uw eigen wens. U kunt er voor kiezen om een T-shirt te bedrukken met weinig informatie, zodat de belangrijkste informatie extra goed overkomt. U zou natuurlijk ook meer informatie kunnen laten bedrukken op uw T-shirt, zodat u meer informatie kunt overbrengen. Een T-shirt kan op verschillende plekken worden bedrukt, zodat u de T-shirts precies naar uw eigen inzicht kunt laten bedrukken. De plekken waarop wij de T-shirts bedrukken, zijn:

  • Voorkant;
  • Achterkant;
  • Zijkant.

 Een T-shirt bedrukken kan door middel van verschillende technieken. De technieken zeefdruk en transferdruk worden bij Suprème Relatiegeschenken veel gebruikt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het T-shirt te laten borduren; dit geeft de T-shirts een professionele uitstraling.

 

De beste service en snelle levering

Een bedrukt T-shirt is een zeer multifunctioneel product, waarmee u uw bedrijf perfect kunt promoten! Op onze website kunt u gemakkelijk uw T-shirts uitzoeken en zelf ontwerpen met uw eigen opdruk of logo. Vervolgens zorgen wij dat uw T-shirts op de juiste manier worden bedrukt en ontvangt u uw bedrukte T-shirts zo snel mogelijk bij u thuis! In overleg kunnen wij uw kleding bijna altijd sneller leveren, zodat u op tijd uw kleding ontvangt. Ook als u speciale wensen heeft, kunnen wij in overleg vaak iets regelen.

Heeft u vragen over het bedrukken van een T-shirt, algemene vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar via chat. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 074 – 24 24 757 of via e-mail: [email protected].

 

Meer kleding met bedrukking?

Op zoek naar andere kleding met bedrukking? Bekijk dan eens onze mutsen, caps en jassen!

T-shirts bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10