PERSOONLIJK ADVIES

T-shirts bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte T-shirts kopen op Supremerelatiegeschenken.nl

Met een bedrukt T-shirt voelt een groepje mensen al snel een bepaalde saamhorigheid. Dit zal de samenwerking en onderlinge verhoudingen in een groep mensen zeker ten goede komen. Daarnaast kunt u T-shirts laten bedrukken om een bepaalde rolverdeling duidelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan festivals, waarbij het meteen duidelijk is wie de leden zijn van de crew. Uiteraard kunt u bedrukte T-shirts ook erg goed gebruiken om uw eigen bedrijf te promoten!

Bedrukte T-shirts zijn geschikt voor iedere gelegenheid. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor evenementen, open dagen, personeelsuitjes etc. U kunt T-shirts bedrukken en bestellen in zowel kleine als grote oplagen. Als u voor een grotere oplage kiest, zal de prijs per T-shirt lager zijn dan bij kleine oplagen!

T-shirts met bedrukking kunnen dus zowel worden weggegeven, als zelf worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de T-shirts bedrukken met logo en/of bedrijfsnaam, om ze vervolgens te gebruiken als bedrijfskleding voor uw personeel! Heeft u geen bedrijfskleding, maar wel medewerkers in de buitendienst? Laat een T-shirt bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zodat uw medewerkers extra opvallen en tegelijkertijd uw bedrijf promoten!

Bedrukte T-shirts kunnen worden weggegeven bij een bepaald thema, jubilea of feestdag. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een bedrukt T-shirt aan een kerstpakket. Met dit geschenk creëert u naamsbekendheid voor uw bedrijf en bouwt u tegelijkertijd vertrouwen op bij uw medewerkers!

 

T-shirts bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Een T-shirt bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken volledig naar uw eigen wens. U kunt er voor kiezen om een T-shirt te bedrukken met weinig informatie, zodat de belangrijkste informatie extra goed overkomt. U zou natuurlijk ook meer informatie kunnen laten bedrukken op uw T-shirt, zodat u meer informatie kunt overbrengen. Een T-shirt kan op verschillende plekken worden bedrukt, zodat u de T-shirts precies naar uw eigen inzicht kunt laten bedrukken. De plekken waarop wij de T-shirts bedrukken, zijn:

  • Voorkant;
  • Achterkant;
  • Zijkant.

 Een T-shirt bedrukken kan door middel van verschillende technieken. De technieken zeefdruk en transferdruk worden bij Suprème Relatiegeschenken veel gebruikt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het T-shirt te laten borduren; dit geeft de T-shirts een professionele uitstraling.

 

De beste service en snelle levering

Een bedrukt T-shirt is een zeer multifunctioneel product, waarmee u uw bedrijf perfect kunt promoten! Op onze website kunt u gemakkelijk uw T-shirts uitzoeken en zelf ontwerpen met uw eigen opdruk of logo. Vervolgens zorgen wij dat uw T-shirts op de juiste manier worden bedrukt en ontvangt u uw bedrukte T-shirts zo snel mogelijk bij u thuis! In overleg kunnen wij uw kleding bijna altijd sneller leveren, zodat u op tijd uw kleding ontvangt. Ook als u speciale wensen heeft, kunnen wij in overleg vaak iets regelen.

Heeft u vragen over het bedrukken van een T-shirt, algemene vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar via chat. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 074 – 24 24 757 of via e-mail: [email protected].

 

Meer kleding met bedrukking?

Op zoek naar andere kleding met bedrukking? Bekijk dan eens onze mutsen, caps en jassen!

T-shirts bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10