Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)

Retour

Wij leveren elke bestelling met veel aandacht om zo te voorkomen dat een product en/of bedrukking op het product niet naar wens is bij u. Mocht u niet tevreden zijn, dan vragen wij u contact op te nemen met ons via: 074 24 24 757 of [email protected]. Samen gaan wij dan naar een gepaste oplossing zoeken.

 

Bedrukking

Bij een bedrukkingsfout vragen wij u om eerst contact op te nemen met uw persoonlijke verkoper bij Supreme Relatiegeschenken. Wij vragen u dan om een foto van de bedrukking te maken en deze te sturen via de mail naar uw persoonlijke verkoper bij Supreme Relatiegeschenken. Als het onduidelijk is wat de ontevredenheid is vragen wij u om een aantal exemplaren naar ons op te sturen zodat wij dit grondig kunnen controleren. Aan de hand van de controle gaan wij samen naar een gepaste oplossing zoeken.

 

Product

Mocht er een fout zijn met het product, neem dan contact met ons op. Wij vragen u dan om een aantal exemplaren op te sturen om deze te controleren. Aan de hand van de controle gaan wij samen naar een gepaste oplossing zoeken.

 

Tijdsduur

Het hele klachtenproces duurt maximaal 2 dagen. In deze 2 dagen wordt samen met u en uw persoonlijke verkoper besproken wat de opties zijn. De opties kunnen zijn: u houdt het product met bedrukking, u krijgt uw geld terug en wij het product of er wordt opnieuw gedrukt.


Contactgegevens

Suprème Relatiegeschenken
Jan Tinbergenstraat 204
7559 ST Hengelo
[email protected]
074 – 24 24 757
KvK: 08109028
BTW: NL 814832295 B01

Cookies
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring