PERSOONLIJK ADVIES

Broodtrommels bedrukken

Een bedrukte broodtrommel is een van de meest originele, maar ook praktische relatiegeschenken. Een bakkerij die een broodtrommel bedrukt met hun logo en algemene gegevens en deze weggeeft aan klanten na een aankoop, is een unieke manier om klanten te binden. Daarnaast is een bedrukte broodtrommel ook een origineel promotieartikel om te schenken tijdens een werklunch. Bij Suprème vindt u een uitgebreid aanbod broodtrommels die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk. Of u deze nou als promotieartikel gebruikt of als relatiegeschenk, het is bij ons allemaal mogelijk!  

Geen resultaten gevonden.

Broodtrommels laten bedrukken bij Suprème

Er zijn erg veel mogelijkheden voor promotieartikelen en relatiegeschenken. Het is van belang dat een relatiegeschenk goed past bij de doelgroep die deze ontvangt. Ook dient u goed na te denken over wat voor bedrukking u erop wilt en voor welk doel u deze geschenken in gaat zetten. Bedrukte geschenken zijn uitstekend ter promotie, hier is de broodtrommel er ook een van. Een broodtrommel als relatiegeschenk is een uitstekende keuze en kan worden uitgedeeld aan een grote groep mensen. Bedrijven waarbij we de bedrukte broodtrommels, ook wel lunchboxes genoemd, vaak zien zijn bakkers, scholen, bouwbedrijven en bedrijven die met voedsel werken. 

Wilt u graag bedrukte broodtrommels uitdelen aan potentiële klanten ter promotie van uw bedrijf? Dan bent u bij Suprème aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod broodtrommels in allerlei soorten en maten. U kunt de broodtrommels eenvoudig bij ons laten bedrukken met een eigen opdruk en deze bestellen. 

Diverse broodtrommels met logo of bedrijfsnaam

Bent u op zoek naar mooie broodtrommels die u kunt bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bij Suprème kunnen wij u daar verder bij helpen. Onze collectie broodtrommels is erg uitgebreid en deze zijn in verschillende soorten en maten online te bestellen. Broodtrommels bedrukken is geheel afhankelijk van het materiaal waar de desbetreffende broodtrommel van gemaakt is. De meeste trommels zijn gemaakt van kunststof, metaal of RVS

Broodtrommels van kunststof worden meestal bedrukt via een tampondruk wat een lange droogtijd vergt. Kunststof moet vaak voorgevlamd worden, zodat de bedrukking goed hecht en moet daarna goed drogen zodat de bedrukking lang blijft zitten. Wij nemen hier graag de tijd voor, zodat de bedrukking goed en lang blijft zitten. Kunststof trommels kunnen ook bedrukt worden via een doming. Via deze druktechniek wordt een sticker geplaatst op de broodtrommel die door een harslaag een ronde en opvallende bovenlaag krijgt. U kunt deze sticker zelf ontwerpen, waarna wij deze voor u zullen produceren. De positie van de doming sticker kunt u ook zelf kiezen.

Een broodtrommel van metaal of RVS wordt vaak gegraveerd. Dit materiaal is goed bestand tegen hitte en daarom kan er een bedrukking worden aangebracht middels een laserstraal. De kunststof broodtrommel zou gaan smelten en daarom wordt deze middels een doming sticker of tampondruk bedrukt. Bij Suprème is er dus van alles mogelijk als het gaat om het bedrukken van broodtrommels.

Hoogwaardige bedrukking en een uitstekende service

Suprème is dé leverancier van verschillende soorten relatiegeschenken, waaronder broodtrommels. De broodtrommels uit ons assortiment zijn van een goede kwaliteit en in veel verschillende soorten en maten te bestellen. De bedrukking is van uitstekende kwaliteit en zal lang zichtbaar blijven. Naast broodtrommels kunt u bij ons ook terecht voor onder andere spaarpotten, stressballen en meer. U kunt onze medewerkers bereiken via de telefoon, iedere werkdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur via 074 24 24 757. Ook kunt u via de mail uw vraag stellen, mail dan naar [email protected].       

Broodtrommels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9