PERSOONLIJK ADVIES

Muismatten bedrukken

Vrijwel alle werkende mensen gebruiken bedrukte muismatten. Bij iedere onderneming staat wel een computer of laptop waarbij een muismat zeer handig in gebruik is. Een muismat met bedrukking zorgt er namelijk voor dat u de computer of laptop handig kunt bedienen. U heeft de muis beter onder controle en deze glijdt gemakkelijk over de bedrukte muismat heen, ongeacht de ondergrond. Een bedrukte muismat is te gebruiken voor een grote doelgroep en is daarom ook een geschenk dat eenvoudig is weg te geven. 

Geen resultaten gevonden.

De doelgroep van bedrukte muismatten is vrij groot, omdat vrijwel iedereen tegenwoordig gebruik maakt van een computer of laptop. De kwaliteiten zijn erg verschillend en daardoor kunt u het geschenk goed op uw doelgroep aanpassen. Er is zeker sprake van eenvoudig vergeven, u kunt de muismatten met bedrukking in de volgende situaties al weggeven:  

  • Beurzen;
  • Feestdagen;
  • Jubilea.

Muismatten bedrukken 

Een muismat bedrukken kan zowel op een enkele plek, als de gehele muismat. Natuurlijk is de prijs erg verschillend en daarom is de keuze vaak zelfsprekend bij het budget dat u te besteden heeft. Als u een enkele plek bedrukt, adviseren wij om de bedrukking rustig te houden door bijvoorbeeld alleen een logo of een bedrijfsnaam te gebruiken. Als u echter het hele geschenk gaat bedrukken dan kunt u natuurlijk voor meer informatie kiezen. 

Muismatten bedrukken kan met behulp van verschillende technieken. Bij ons komen de transferdruk, digitale druk en doming veel voor. Een transferdruk is één van de standaard technieken waaruit u kunt kiezen. De prijs bij deze techniek ligt relatief laag en is daarom erg aantrekkelijk. Een digitale druk bedrukt de hele muismat met verschillende kleuren. De prijs hiervoor ligt iets hoger maar brengt wel een mooi en opvallend resultaat met zich mee. Een doming sticker wordt vaak ook wel een 3D sticker genoemd. Over de bedrukking komt een laag coating waardoor er een bijzonder effect ontstaat. 

Bestellen & contact

Een muismat met bedrukking kunt u bij Suprème Relatiegeschenken online bestellen. Echter, u kunt ons ook telefonisch en per e-mail bereiken: 

Andere soorten kantoorartikelen 

Andere soorten kantoorartikelen zijn documentenmappen, stressballen en memoblokken.

Nog meer mogelijkheden

Bij Suprème Relatiegeschenken kun je naast kantoorartikelen, hier ook terecht voor tal van andere leuke relatiegeschenken. Neem als bijvoorbeeld een zonnebril bedrukken of misschien gaat je voorkeur wel uit naar potloden bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld ook een katoenen tas bedrukken met een eigen ontwerp naar keuze. 

Muismatten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10