PERSOONLIJK ADVIES

Pepermunt bedrukken

Pepermunt is gemakkelijk te gebruiken als promotieartikel, het wordt door bijna iedereen gegeten en het geeft een lekkere frisse smaak in de mond. Het is een artikel dat u altijd weg kunt geven, op een beurs, tijdens een gesprek, etc. U kunt de rolletjes pepermunt in een mooie snoeppot aanbieden en deze bij uw receptie neerzetten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze snoeppot gevuld met pepermunt weg te geven. De snoeppot kan eventueel apart worden bedrukt met uw logo/bedrijfsnaam. Dit is een extra geschenk dat u weggeeft en dat de ontvanger nog lang kan gebruiken. Hij kan immers steeds weer opnieuw gevuld worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

 

Soorten pepermunt

Er zijn veel verschillende soorten pepermunt. Niet alleen de smaak verschilt, maar ook de verpakking van de pepermunt. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u kiezen uit A-merk pepermunt zoals King. Tevens hebben we verschillende soorten verpakkingen zoals; een rolletje met 9 of 13 pepermuntjes, een kartonnen huls met 2 pepermuntjes, een doosje met 4 pepermuntjes, etc. U kunt ook kiezen uit verschillende vormen zoals; rond, vierkant, hartvormig, etc. Door ons uitgebreide assortiment vindt u de geschikte verpakking, die bij uw bedrijf past.

Pepermunt bedrukken

De bedrukking van pepermunt verschilt per verpakking. Als de pepermunt in een rolletje is verpakt, kan het rolletje worden bedrukt. Als u kiest voor de pepermunt die verpakt is in een doosje, wordt het doosje bedrukt. U kunt de verpakking laten bedrukken met uw logo/bedrijfsnaam. Dit gebeurt door middel van een zeefdruk op papier. Op tinnen blikjes met pepermunt wordt uw logo/bedrijfsnaam door middel van een tampondruk bedrukt. Uiteraard kunt u ook een pakketje van verschillende soorten snoep samenstellen, waaronder pepermunt. Deze kunt u dan naar eigen wens door ons laten verpakken, wat wij altijd in samenwerking met De Werkwijzer uit Oldenzaal doen. Hierdoor heeft u een compleet en leuk geschenk om te vergeven.

Vragen? 

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Kijk eens verder!

Bekijk eens onze bedrukte kauwgomlolly's of snoeppotten!

Pepermunt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10