PERSOONLIJK ADVIES

Bierglazen bedrukken

Bedrukte bierglazen hebben veel goede eigenschappen. Ze zijn origineel, hebben een hoog bereik en zijn goed aan te passen aan verschillende gelegenheden. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment in deze geschenken. We hebben ze van groot tot klein en van smal tot breed, er is dus keuze genoeg! Voor welke kiest u?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken met eigen logo of ontwerp? Dat kan bij Suprème Relatiegeschenken! Bedrukte bierglazen zijn unieke relatiegeschenken om weg te geven. Ze zijn origineel, functioneel en ze kunnen gebruikt worden op verschillende gelegenheden. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment in deze geschenken. We kunnen bierglazen bedrukken in verschillende formaten. Van groot tot klein en van smal tot breed, er is dus keuze genoeg! Voor welke glazen kiest u?

Bierglazen met logo of ontwerp, een veelzijdig relatiegeschenk.

Bierglazen met logo worden door bijna alle cafés, hotels en restaurants gebruikt. Het is namelijk één van de dingen waarmee horecagelegenheden zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Bierglazen zijn natuurlijk bedoeld voor bier, maar hierin kunnen ook zeker andere dranken worden geserveerd, zoals frisdranken en appel- of sinaasappelsap. Een bedrukt bierglas is een veelzijdig relatiegeschenk, dat ook voor andere gelegenheden kan worden gebruikt. Bierglazen met logo kunnen bijvoorbeeld ook binnen uw bedrijf worden gebruikt, zoals bij (netwerk)borrels en bedrijfsfeesten. Het staat namelijk erg professioneel als het bier in een glas met uw eigen logo wordt geschonken. 

Bierglazen en bierpullen bedrukken als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod bierglazen en bierpullen van topkwaliteit. Bierglazen met logo of eigen ontwerp zijn ontzettend geliefd om toe te voegen aan pakketten. Dit kunnen bestaande, maar ook nieuw samengestelde pakketten zijn. Zo kunt u bierglazen bedrukken en bijvoorbeeld toevoegen aan kerstpakketten, welkomstpakketten, afscheidspakketten en seizoensgebonden pakketten. Bedrukte bierglazen kunnen natuurlijk ook prima los worden weggegeven met een bepaalde boodschap of een bepaald jubilea van uw bedrijf, zoals een 25-jarig bestaan. Zo heeft iedereen een uniek geschenk om hieraan terug te denken. 

Verschillende soorten bierglazen bedrukken

 Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u verschillende soorten bierglazen bedrukken, zoals bierglazen met een pootje, vaasjes, fluitjes of bierpullen. U kunt o.a. bierglazen met logo bedrukken in 28 cl, 30 cl en 50 cl. Kortom, genoeg keuze dus!

Bierpullen bedrukken

Bent u op zoek naar een bierglas dat wel tegen een stootje kan? Dan kunt u bij ons ook bierpullen bedrukken. Bierpullen worden o.a. gebruikt bij Oktoberfeesten. Ze zijn vaak wat groter en robuuster dan normale bierglazen, waardoor er naar hartenlust mee geproost kan worden! Een ander voordeel is dat, doordat bierpullen vaak wat groter zijn, er meer ruimte is voor uw logo of eigen ontwerp.

Bierglazen bedrukken in verschillende thema’s

Bij het bedrukken van bierglazen kan voor verschillende thema’s worden gekozen. Wij raden altijd aan om een thema te kiezen dat bij uw eigen huisstijl past, of daarin terugkomt. Natuurlijk kunt u er juist ook voor kiezen om eens voor iets heel anders te gaan. U kunt bij ons bierglazen bedrukken met een logo, uw bedrijfsnaam of een andere tekst of afbeelding. Bierglazen bedrukken gebeurt bij ons op een zodanige manier, dat de bedrukking goed tegen krassen kan én vaatwasserbestendig is. Dit is van groot belang, omdat bierglazen tenslotte gebruiksvoorwerpen zijn en dus tegen een stootje moeten kunnen. Door onze bedrukkingstechnieken blijven uw bierglazen met logo of ontwerp lang mooi. 

Is een bierglas toch niet helemaal wat u zoekt? Wij hebben ook een ruim assortiment met andere glazen, mokken en kopjes. Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons assortiment met mokken en theeglazen.  

Bierglazen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Bierglazen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is eenvoudig en snel. Al onze glazen worden snel geleverd, maar wij hebben zelfs speciale producten met een extra snelle levering. Deze glazen worden onbedrukt binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd en bedrukt binnen 4 tot 5 werkdagen. Ook kunt u bepaalde producten in een kleine oplage bestellen, vanaf 6 stuks. Wilt u graag meer informatie over bierglazen bedrukken? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam, zij voorzien u graag van het beste advies. U kunt ons bereiken via: 074 – 24 24 757, onze chat en [email protected].

1. Kan ik bierglazen bedrukken in een kleine oplage? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook bierglazen met logo of eigen ontwerp bedrukken in een kleine oplage vanaf 6 stuks.

2. Wat is de levertijd van de glazen? 

De levertijd van de bedrukte bierglazen is afhankelijk van het type glas en het design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Let op: een snellere levering is meestal mogelijk in overleg!

3. Welke soorten bierglazen kan ik laten bedrukken? 

Suprème relatiegeschenken heeft een ruim assortiment met bierglazen die geschikt zijn om te bedrukken, zoals vaasjes, fluitjes, bierpullen en glazen met een pootje. 

4. Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wilt u bierglazen bedrukken? Dan zijn er verschillende methodes hoe u deze glazen kunt betalen. U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes: op factuur, iDEAL, Creditcard of Bancontact / Mister Cash.

Bierglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10