PERSOONLIJK ADVIES

Bierglazen bedrukken

Bedrukte bierglazen hebben veel goede eigenschappen. Ze zijn origineel, hebben een hoog bereik en zijn goed aan te passen aan verschillende gelegenheden. Suprème Relatiegeschenken heeft een breed assortiment in deze geschenken. We hebben ze van groot tot klein en van smal tot breed, er is dus keuze genoeg! Voor welke kiest u?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bierglas bedrukken

Een bedrukt bierglas wordt door alle cafés en restaurants gebruikt. Het is namelijk één van de dingen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun collega’s. Bierglazen zijn natuurlijk bedoelt voor bier, maar hierin kunnen ook zeker andere dranken worden geserveerd zoals frisdranken en appel- of sinaasappelsap. Een bedrukt bierglas is een veelzijdig relatiegeschenk, dat ook voor andere gelegenheden kan worden gebruikt. 

Bedrukte bierglazen en bierpullen als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod bierglazen en bierpullen van topkwaliteit. Bedrukte bierglazen zijn ontzettend geliefd om toe te voegen aan pakketten. Dit kunnen bestaande, maar ook nieuw samengestelde pakketten zijn. Zo worden bierglazen veel toegevoegd aan kerstpakketten, welkomstpakketten, afscheidspakketten en seizoensgebonden pakketten. Een bedrukt bierglas kan natuurlijk ook prima los worden weggegeven met een bepaalde boodschap of een bepaald jubilea van uw bedrijf. Bij bijvoorbeeld een 25-jarig bestaan heeft iedereen een geschenk om hier aan terug te denken. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende soorten bierglazen. Zo kunt u onder andere kiezen voor bierglazen met een pootje of grote rechte bierglazen. Daarnaast beschikken wij ook over bierpullen in diverse groottes. Zo is er van alles mogelijk op het gebied van deze unieke relatiegeschenken.

Relatiegeschenken laten bedrukken

Bij het bedrukken van bierglazen kan voor verschillende thema’s worden gekozen. Wij raden altijd aan om een thema te kiezen dat bij uw eigen huisstijl past, of daarin terugkomt. Natuurlijk kunt u er juist ook voor kiezen om eens voor iets heel anders te gaan. Het bedrukken van de bierglazen zelf gebeurt bij ons op een zodanige manier dat de bedrukking goed tegen krassen en de vaatwasser bestand is. Dit is van groot belang, omdat bierglazen tenslotte gebruiksvoorwerpen zijn.

Wilt u graag meer informatie over de bierglazen zelf of over het laten bedrukken van deze geschenken? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam, zij voorzien u graag van het beste advies. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail te bereiken. Natuurlijk bieden wij ook nog meer relatiegeschenken aan. Zo kunt u eens een kijkje nemen bij onze thermosbekers, koffiekopjes, zonnebrillen en snoeppotten. Wellicht zijn dit ook geschikte relatiegeschenken of promotieartikelen voor uw bedrijf! Andere promotie artikelen die het eigenlijk altijd goed zijn: katoenen tassen bedrukken en het bedrukken van potloden.

Bierglazen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9