PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte mokken | Snelle levertijd

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Mokken met snelle levertijden zijn al jaren een goedlopend relatiegeschenk. We zien ze overal terug, namelijk in:

  • Restaurants;
  • Hotels;
  • Op beurzen;
  • Op evenementen;
  • Bij bedrijven;
  • Etc.

Dit komt omdat ze erg geliefd zijn, niet alleen als relatiegeschenk maar ook om binnen het bedrijf zelf te houden.

Mokken met opdruk

Het ziet er erg professioneel uit wanneer u uw klanten een kopje koffie aanbiedt in uw eigen bedrukte mok met snelle levertijd. Daarnaast is het ook een erg leuk relatiegeschenk om weg te geven aan al uw klanten en relaties. De mokken met snelle levertijd zullen namelijk vaak op het kantoor blijven staan waardoor niet alleen uw klant de mok zult zien maar ook de mensen om diegene heen. Hierdoor wordt uw bereikbaarheid erg groot. Wanneer u de mokken bestelt bij Suprème Relatiegeschenken kunnen de mokken met snelle levertijd in aparte pakketten op verschillende adressen worden geleverd.

Mokken bedrukken

Mokken bedrukken met snelle levertijden we doormiddel van inbakken, met deze techniek zorgen wij ervoor dat de mok zonder problemen in de vaatwasser kan. U kan bij deze bedrukkingstechniek eruit kiezen om de gehele mok te bedrukken of een deel ervan. Door de door u gekozen bedrukking zal de mok geheel uniek worden! Indien gewenst sturen wij altijd gratis een digitale proefdruk toe, hierdoor ziet u precies hoe de mokken eruit komen te zien met uw eigen bedrukking!

Waarom Suprème Relatiegeschenken?

Suprème Relatiegeschenken heeft al jaren ervaring met allerlei verschillende geschenken. Wij vinden het belangrijk dat we de klanten een goede service bieden met snelle levertijden. Daarnaast kunnen pakketjes worden verzonden op individuele adressen. Bij Suprème Relatiegschenken kunt u gemakkelijk de mooiste en origineelste relatiegeschenken bestellen en heeft u ze binnen no time in huis!

Heeft u moeite met het vinden van het juiste relatiegeschenk? Twijfel niet en bel of mail gerust een van onze medewerkers, zij helpen u graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk! Of start simpel en snel een chat gesprek op onze website! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur: 

 Ander relatiegeschenk bedrukken?

Op zoek naar een ander soort glas/keramiek relatiegeschenk? Bekijk ook deze categorieën!

 

Bedrukte mokken | Snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10