PERSOONLIJK ADVIES

Thermosbekers bedrukken

Thermosbekers bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Dat kan bij Suprème Relatiegeschenken. Bedrukte thermosbekers zijn bedoeld om uw drank warm of juist koud te houden. Dit gebeurt door de speciale thermische laag aan de binnenkant van de thermosbekers. Het is een leuk relatiegeschenk om weg te geven, maar ook om toe te voegen aan een geschenkenpakket. Het is niet alleen een leuk geschenk, maar ook heel functioneel en perfect voor als u veel onderweg bent. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u diverse thermosbekers bedrukken met uw eigen opdruk

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Thermosbekers bedrukken bij Suprème

Bent u op zoek naar een leuk en praktisch geschenk om weg te geven aan uw werknemers, relaties of klanten? Kies dan voor een bedrukte thermosbeker. Niet alleen voor degene die het krijgt is het handig, maar u haalt er zelf ook veel uit. Thermosbekers bedrukken en weggeven zorgt ervoor dat veel mensen uw logo of ontwerp te zien krijgen, omdat het een praktisch geschenk is dat veel gebruikt zal worden. Doordat thermosbekers veel onderweg gebruikt worden, zullen omstanders uw logo ook zien. Dit is goed voor de merkherkenning en naamsbekendheid van uw bedrijf, wat uiteindelijk leidt tot meer potentiële klanten. Door bedrukte thermosbekers weg te geven, ontvangt u dus automatisch promotie voor uw bedrijf. U kunt een logo op de beker laten bedrukken, maar ook een leuke tekst of bedrijfsgegevens doen het goed.

Verschillende soorten thermosbekers bedrukken

Thermosbekers bedrukken van hoogwaardige kwaliteit? Bij Suprème Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Alle thermosbekers uit ons assortiment kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. Er zijn verschillende uitvoeringen thermosbekers te vinden in onze webshop, gemaakt van verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan vacuüm, dubbelwandige, roestvrijstalen, wave isoleerflessen en meer. Onze bekers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals 330 ml, 250 ml en 450 ml. Kortom, voldoende keuze dus!

Wilt u luxe thermosbekers bedrukken of goedkope thermosbekers bedrukken?

U kunt bij Suprème Relatiegeschenken thermosbekers bedrukken in verschillende prijsklassen. U kunt al thermosbekers bedrukken vanaf €1,85. Als u iets zoekt als promotieartikel voor een beurs, dan kunt u het beste voor een wat goedkopere thermosbeker gaan. Deze bedrukte thermosbekers kunt u dan uitdelen voor extra promotie voor uw bedrijf. Een thermosbeker is een uitstekend geschenk, wat lang mee gaat en veel gebruikt zal worden. Daardoor zal uw logo vaak gezien worden.

Ook wanneer u op zoek bent naar een luxe geschenk, voor bijvoorbeeld een klant, uw medewerkers of relaties, is een thermosbeker ook erg geschikt. Zo verkopen wij bijvoorbeeld een luxe lekvrije koffiemok met keramische coating, die verkrijgbaar is in grijs, zwart en blauw. Ook hebben wij een thermosbeker in het assortiment waarbij uw gravering oplicht wanneer de beker wordt opgepakt. Zo valt uw logo of ontwerp nog beter op! 

Thermosbekers bedrukken door middel van een tampondruk

Thermosbekers bedrukken gebeurt bij ons door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de bedrukking door middel van een rubberen stempel aangebracht. De stempel kan de ronding van de thermosbeker goed volgen en hierdoor zal een mooie bedrukking ontstaan. U kunt bij deze bedrukkingstechniek verscheidene kleuren gebruiken in de bedrukking. Bij Suprème Relatiegeschenken ontvangt u voordat de productie start altijd een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u in uw mail en daarop staat de thermosbeker afgebeeld met de bedrukking die u heeft aangeleverd.

Thermosbekers graveren

Naast thermosbekers bedrukken met een tampondruk, kunt u bij ons ook thermosbeker laten graveren. Bij het graveren van een thermosbeker wordt de bovenste laag weggehaald met een speciale laserstraal. Hierna blijft er een mooie krasvrij bedrukking over. Het is niet mogelijk om hierbij kleuren te gebruiken, maar de thermosbeker zal van zichzelf opvallend genoeg zijn met deze gravering.

Thermosbekers bedrukken kan eenvoudig en snel bij Suprème Relatiegeschenken

Thermosbekers bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is eenvoudig en snel. U kunt bij ons ook thermosbekers bedrukken in kleine oplage, vanaf 25 stuks. Naast thermosbekers bedrukken, kunt u bij ons ook een tal van andere producten laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan bierglazen, waterflesjes of sleutelhangers.

Voor meer mogelijkheden en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Suprème Relatiegeschenken is telefonisch, per mail en ook via de online chat eenvoudig te bereiken. Onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij horen graag van u!

Veelgestelde vragen:

  1. Wat is de levertijd van de bedrukte thermosbekers?

De levertijd van de bedrukte thermosbekers is afhankelijk van het type handdoek en het design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Een snellere levering is meestal mogelijk in overleg!

  1. Kan ik ook thermosbekers bedrukken in een kleine oplage?

U kunt bij ons ook thermosbekers bedrukken in een kleine oplage van 25 stuks.

  1. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik een thermosbeker laat bedrukken?

Heeft u een thermosbeker die u wilt laten bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Zo kunt u eerst uw ontwerp bekijken en eventueel aanpassen, voordat de thermosbekers bedrukt worden. Pas na uw akkoord worden de thermosbekers bedrukt en naar u verzonden.

  1. Welke bedrukkingstechnieken gebruiken jullie om de thermosbekers te bedrukken?

Thermosbekers bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. U kunt bij ons ook bekers laten graveren.

Thermosbekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10