PERSOONLIJK ADVIES

Thermosbekers bedrukken

Bedrukte thermosbekers zijn bedoeld om uw drank warm of juist koud te houden. Dit gebeurt door de speciale thermische laag aan de binnenkant van de thermosbekers. Het is een leuk relatiegeschenk om weg te geven, maar ook om toe te voegen aan een geschenkenpakket. Niet alleen leuk, maar ook heel handig dus en perfect voor als u veel onderweg bent. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u diverse thermosbekers die u kunt laten bedrukken met uw eigen opdruk.

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Thermosbekers laten bedrukken bij Suprème

Een leuk geschenk weggeven aan uw werknemers, relaties of klanten? Kies dan voor een bedrukte thermosbeker. Niet alleen voor degene die het krijgt is het handig, u haalt er zelf ook veel uit. Door bedrukte thermosbekers weg te geven ontvangt u automatisch promotie voor uw bedrijf. U kunt een logo op de beker laten bedrukken, maar ook een leuke tekst of bedrijfsgegevens doen het goed.

Bij Suprème Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige kwaliteit thermosbekers. Alle thermosbekers uit ons assortiment kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. Er zijn verschillende uitvoeringen thermosbekers te vinden in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan vacuüm, dubbelwandige, roestvrijstalen, wave isoleerflessen en meer. We hebben zelfs thermosbekers die beschikken over een 12-Volt aansluiting voor in de auto.

Een thermosbeker voorzien van een logo

Een thermosbeker is een uitstekend geschenk, wat lang mee gaat en veel gebruikt zal worden. Doordat de bedrukte thermosbekers bij Suprème Relatiegeschenken in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn, zijn ze ook beschikbaar in diverse prijsklassen. Als u iets zoekt als promotieartikel voor een beurs, dan kunt u het beste voor een wat goedkopere thermosbeker gaan. Deze thermosbekers kunt u dan uitdelen voor extra promotie voor uw bedrijf. Als u, uw vaste klanten graag een cadeau wilt geven, kunt u prima kiezen voor een wat exclusievere uitvoering. Uw klant of relatie zal zich gewaardeerd voelen en de thermosbeker met plezier gebruiken.

Thermosbekers worden bij ons bedrukt met een tampondruk. U kunt er ook voor kiezen om ze te laten graveren. Bij een tampondruk wordt de bedrukking door middel van een rubberen stempel aangebracht. De stempel kan de ronding van de thermosbeker goed volgen en hierdoor zal een mooie bedrukking ontstaan. U kunt bij deze bedrukkingstechniek verscheidene kleuren gebruiken in de bedrukking. Bij Suprème Relatiegeschenken ontvangt u voordat de productie start altijd een gratis digitale proefdruk. Deze ontvangt u in uw mail en daarop staat de thermosbeker afgebeeld met de bedrukking die u heeft aangeleverd.

Bij het graveren van een thermosbeker wordt de bovenste laag weggehaald met een speciale laserstraal. Hierna blijft er een mooie krasvrij bedrukking over. Het is niet mogelijk om hierbij kleuren te gebruiken, maar de thermosbeker zal van zichzelf opvallend genoeg zijn met deze gravering.

Promotieartikelen eenvoudig online bestellen

Bent u op zoek naar deze thermosbekers die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk? Bij Suprème Relatiegeschenken helpen wij u dan graag verder. Neem een kijkje in ons assortiment voor de verschillende soorten thermosbekers. Voor meer mogelijkheden en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Suprème Relatiegeschenken is telefonisch, per mail en ook via de online chat eenvoudig te bereiken. U kunt zelf kiezen welk communicatiemiddel u gebruikt en onze medewerkers zullen u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij horen graag van u!

Thermosbekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9