PERSOONLIJK ADVIES

Gereedschap bedrukken

Bedrukt gereedschap gebruiken om uw bedrijf te promoten is op z'n minst gezegd een unieke benadering. En juist die originaliteit zal leiden tot een succesvolle promotie. Maar welk gereedschap past bij uw bedrijf, campagne en budget? Het brede aanbod van Suprème Relatiegeschenken bevat een juist product voor elk bedrijf! Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Gereedschap van Suprème Relatiegeschenken

Het aanbod aan gereedschappen is ruim en divers. U vindt in onze overzichtelijke en eenvoudig te gebruiken webwinkel o.a. de volgende artikelen:

  • multitools;
  • bandenspanningsmeter;
  • bandenplaksets;
  • zaklampen;
  • rolbandmaten;

Wij bieden daarnaast ook verscheidene soorten gereedschapsets aan. Van kleine tot grote varianten en zelfs specifieke soorten zoals een autoreparatieset, eerste hulp set, etc. Ontdek het veelzijdige assortiment zelf en klik gemakkelijk door onze nieuwste webshop. U kunt door middel van de rekenmodule zelf uitrekenen hoeveel een eventuele order zou kosten.

Mocht u hier om de een of andere reden niet uitkomen, of als u meer informatie wenst te ontvangen over verschillende mogelijkheden. Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via de chat op onze website of:

Gereedschap bedrukken

Gereedschap bedrukken wordt gedaan middels meerdere technieken die allen tot een mooi resultaat leiden. Afhankelijk van het materiaal waarop gedrukt moet worden, het logo en het budget maken wij samen met onze drukkers de meest passende keuze. Een van de goedkopere opties in het bedrukken van relatiegeschenken is het gebruik van een zeefdruk.

Toch adviseren wij in bepaalde gevallen een andere techniek zoals een tampondruk of transfer. Redenen hiervoor kunnen zijn dat details van uw handelsmerk beter zichtbaar zijn of dat het logo zich met een andere drukoptie beter hecht aan het artikel. Vanzelfsprekend vertellen we hier graag meer over als u vragen heeft.

Wanneer het budget het toelaat, adviseren wij u om gereedschappen te graveren in plaats van te bedrukken. Vele soorten zijn immers gemaakt maakt materialen die krassen en een bedrukking zou beschadigen wanneer dezelfde soort materialen elkaar raken. Bij een gravering is dit vanzelfsprekend anders en zal een logo dus vele malen langer zichtbaar blijven.

Afhankelijk van ook uw doelgroep kunt u een afweging maken tussen prijs en kwaliteit, en een keuze maken gebaseerd op de waarde die uw doelgroep aan kwaliteit hecht.

Gereedschap & andere relatiegeschenken

Bedrukte gereedschap is goed te combineren met andere praktische promotieartikelen. Combinaties worden door onze bestaande klanten gemaakt met onder andere pennen, notitieblokken, keycords, zakmessen, tassen en weerstations. Het aanschaffen van relatiegeschenken die bij elkaar passen zorgt ervoor dat u een duidelijke rode lijn in uw promotieacties hebt en vergroot hiermee de herkenbaarheid.

Ook zou u de artikelen samen kunnen voegen en hiermee een pakket kunnen creëren voor verscheidene speciale dagen en/of momenten. Onze werknemers leggen u zonder problemen mogelijke combinaties voor die binnen uw aangegeven budget passen.

Meer praktische promotieartikelen

Gereedschap is één van de vele soorten relatiegeschenken die men als functioneel ziet en daarmee ook echt gebruikt. Andere geschenken die tevens handig zijn en makkelijk weg te geven zijn, zaklampen, multitools en rolbandmaten

Gereedschap bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10