PERSOONLIJK ADVIES

Handdoeken bedrukken

Handdoeken bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Dat kan bij Suprème Relatiegeschenken. Bedrukte handdoeken weggeven aan werknemers of zakenrelaties kan op elk moment van het jaar. Met een bedrukte handdoek zit u dus altijd goed! Er zijn veel verschillende mogelijkheden wanneer u handdoeken wilt laten bedrukken. U kunt namelijk kiezen uit veel verschillende formaten, kleuren en materialen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Handdoeken bedrukken om de naamsbekendheid te vergroten

 

Bedrukte handdoeken zijn één van de relatiegeschenken met de grootste druk oppervlakte. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor de bedrukking én valt uw logo extra goed op. Handdoeken bedrukken en weggeven aan klanten en relaties zorgt ervoor dat mensen uw logo of ontwerp vaker zien. Dit is natuurlijk goed voor de naamsbekendheid en merkherkenning van uw bedrijf. Als meer mensen uw logo en merk herkennen, is de kans groter dan ze ook product of dienst bij uw bedrijf kopen. 

 

Verschillende soorten handdoeken bedrukken

 

Wij hebben een groot assortiment met handdoeken die u kunt laten bedrukken. U kunt bedrukte handdoeken bestellen in verschillende formaten, zoals 30x80 cm, 50x30 cm, 50x100 cm en 100x180 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals katoen of een combinatie van microvezel en polyamide. Al onze bedrukte handdoeken zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt handdoeken bedrukken voor verschillende toepassingen, zoals voor het sporten, de hamam of het strand. Naast handdoeken bedrukken, kunt u ook handdoeken laten borduren. Handdoeken laten borduren geeft een luxe uitstraling. 

 

Sporthanddoeken en Hamam handdoeken bedrukken

 

Bent u op zoek naar een speciaal type handdoek om te bedrukken? Ook dan bent u bij ons aan het juist adres. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook sporthanddoeken en hamam handdoeken. Deze handdoeken zijn sterk waterabsorberend. 

 

Wilt u luxe of juist goedkope handdoeken bedrukken?

 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u handdoeken bedrukken in verschillende prijsklassen. U kunt al handdoeken bedrukken vanaf €1,17. Bent u juist op zoek naar een luxe relatiegeschenk? Kies dan bijvoorbeeld voor ons deluxe badlaken met een afmeting van 70 x 140 cm. Dit badlaken is zacht en heeft een hoog absorptie gehalte. Dit badlaken is ook ideaal om mee te nemen naar de sportschool. 

 

Handdoeken bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Handdoeken bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is simpel en snel. Wij hebben zelfs speciale producten met een extra snelle levering. Wanneer u bijvoorbeeld de bedrukte handdoeken met logo of eigen ontwerp snel nodig heeft, dan kunt u bij ons kiezen uit een speciaal assortiment met producten die snel geleverd kunnen worden. Deze handdoeken worden bedrukt binnen 4 tot 5 werkdagen bezorgd en onbedrukt binnen 2 tot 3 werkdagen. Daarnaast kunt u bepaalde producten ook in een kleine oplage bedrukken, vanaf 10 stuks. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor handdoeken bedrukken wat betreft snelle levering of andere vragen kunt u contact opnemen via: 074 – 24 24 757 en [email protected] Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen!

 

Veel gestelde vragen:

1. Wat is de levertijd van de bedrukte handdoeken? 

De levertijd van de bedrukte handdoeken is afhankelijk van het type handdoek en het design. Om de levertijden te bekijken raden wij aan om dit op productniveau te bekijken. Een snellere levering is meestal mogelijk in overleg!

2. Kan ik ook handdoeken met logo of eigen ontwerp bedrukken in kleine oplage? 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook handdoeken met logo of eigen ontwerp bedrukken in een kleine oplage van 10 stuks. 

3. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik een handdoek laat bedrukken?

Heeft u een handdoek uitgekozen en wilt u deze laten bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Wanneer u na het zien van de proefdruk toch nog iets wilt veranderen, passen wij dit voor u aan. Pas na uw akkoord worden de handdoeken bedrukt en naar u verzonden.

4. Kan ik bij jullie ook een sporthanddoek bedrukken? 

U kunt bij ons ook een sporthanddoek bedrukken, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende formaten en kleuren. 

Handdoeken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10