PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte mondkapjes

Geen resultaten gevonden.

Het dragen van een mondkapje kan in verschillende situaties zeer effectief zijn. Zo dragen steeds meer mensen een mondkapje ter preventie om de besmetting door een virus te voorkomen. Ook kunnen bepaalde mondkapjes bruikbaar zijn als bescherming tegen stof tijdens het klussen of schoonmaken of zijn ze te gebruiken op plekken waar de lucht vervuild is. In ziekenhuizen worden door artsen en verpleegkundigen enkel mondkapjes gedragen die aan speciale kwaliteitseisen voldoen. Welk supreme mondkapje u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van waarvoor u deze wilt gebruiken. Naast dat het dragen van een mondmasker hygiënisch is en mogelijk bescherming biedt tegen stoffen van buitenaf, kan een mondmasker ook de mogelijkheid bieden om uw bedrijf product of dient te promoten. Bedrukte mondkapjes voorzien van uw logo of bedrijfsnaam, trekken de aandacht en zijn op deze wijze een perfect promotiemiddel.

Diverse soorten mondkapjes laten bedrukken

Wilt u supreme mondkapjes laten bedrukken? Bekijk dan het assortiment aan mondkapjes van Suprème Relatiegeschenken. Wij kunnen voor u alle verschillende soorten mondkapjes bedrukken met het door u gewenste logo, een tekst of afbeelding. Mondkapjes zijn over het algemeen laag geprijsd en zijn daarom ideaal om in grote getale te laten bedrukken en om vervolgens uit te delen. Weet u welke supreme mondkapjes u wilt laten bedrukken, dan levert u aan ons de gewenste opdruk. Wij maken een gratis digitale proefdruk voor u. U heeft daarna nog alle vrijheid om de proefdruk aan te passen. Pas wanneer u tevreden bent gaat het bedrukken van de mondkapjes bij ons in productie. De bedrukte mondkapjes zullen in deze tijd bij velen zeer welkom zijn en zorgen daarbij ook nog eens voor extra promotie en naamsbekendheid voor uw bedrijf.

Bedrukte mondkapjes en meer bij Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte mondkapjes zijn in deze tijd en met het oog op de toekomst een zeer geschikt middel om aan relaties of personeel te geven. Steeds meer mensen beginnen met het dragen van een supreme mondkapje om zich te weren tegen (schadelijke) stoffen van buitenaf. Bedrukte mondkapjes zullen zeer welkom zijn met als win-win situatie dat de ontvangers en gebruikers van de mondkapjes uw bedrijf of product promoten. Naast bedrukte mondkapjes kunt u bij Suprème terecht voor nog veel meer uiteenlopende relatiegeschenken. Zo bieden wij een ruim aanbod aan verzonderde producten die in deze tijd ook ontzettend populair zijn. Bedrukte verzorgingsartikelen zijn leuk om ter attentie op te sturen en zullen door de ontvangers zeker in gebruik worden genomen. U kunt daarbij denken aan pakjes tissues voorzien van bedrukking, desinfecterende handgels of een hand verzorgingsproduct. Bekijk het uitgebreide aanbod aan verzorgingsproducten en meer op onze website en plaats eenvoudig uw bedrukte artikelen online.

Bedrukte mondkapjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10