PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte agenda's en kalenders

Bedrukte agenda’s en kalenders met uw eigen bedrukking weggeven is ieder jaar weer een terugkerend moment. Als u de goedkope agenda’s en kalenders eenmaal enkele jaren achtereen heeft weggegeven, dan zullen uw relaties en klanten hierop wachten en naar dit moment uitkijken. Oftewel, veel extra aandacht voor uw bedrijf, wat u alleen maar meer naamsbekendheid en reclame oplevert. Een groot voordeel van deze relatiegeschenken is dat ze het gehele jaar door worden gebruikt.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een bedrukte agenda of kalender is op vrijwel ieder bureau, in ieder kantoor terug te vinden. De mogelijkheid om even gauw een afspraak te noteren in de bedrukte agenda of een blik te werpen op de bedrukte kalender houdt uw professionele leven georganiseerd. En zoals men weet, een goed georganiseerd bedrijf zorgt ervoor dat uw imago bij uw (potentiële) klanten intact blijft. 

Agenda’s en kalenders met bedrukking – assortiment

Agenda’s en kalenders met bedrukking zijn bij Suprème Relatiegeschenken ruimschoots aanwezig in het assortiment. U kunt kiezen uit verschillende materialen en formaten, waardoor de bedrukte agenda en/of kalender ook binnen uw budget past. 

Agenda’s en kalenders met bedrukking die u bij ons kunt bestellen, zijn: 

  • meertalige (ook voor uw buitenlandse relaties/klanten)
  • kunststof
  • aluminium
  • duurzaam 

Agenda’s en kalenders bedrukken 

Agenda’s en kalenders kunnen geheel naar eigen wens worden bedrukt. Hierbij kunt u denken aan alleen een bedrukking op de voor- of achterzijde, maar ook een bedrukking aan de binnenzijde van het relatiegeschenk. Deze bedrukking zou zelfs op ieder blaadje terug kunnen keren! 

Kalenders en agenda’s worden bedrukt middels verscheidene technieken. In leder kan bijvoorbeeld een reliëf worden aangebracht, terwijl bij een ‘’standaard’’ uitvoering, gebruik wordt gemaakt van een zeef- of transferdruk. 

Een bedrukte kalender of agenda kan ook zeer lonend zijn voor uw bedrijf.

Contact en advies

Voor meer informatie over de geschenken zelf, of over het bedrukken van deze geschenken kunt u gerust contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken. Het verkoopteam staat graag voor u klaar en geeft niet alleen advies, maar levert zo nodig ook een offerte op maat. 

Onze medewerkers zijn te bereiken via:

Andere terugkerende geschenken 

Andere terugkerende geschenken zijn: oranje artikelen, zomerartikelen & pakketten.

Bedrukte agenda's en kalenders

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9