PERSOONLIJK ADVIES

Een jojo is een stuk speelgoed. Het bestaat uit twee aparte ronde schijven die zijn verbonden door middel van een as in het midden. Om de as is een stuk touw heen gewikkeld. Het laatste stuk van het touw is bevestigd aan de as. Aan het begin van het touw is een lusje gemaakt waar u, uw vinger doorheen kunt doen. Als u de jojo naar beneden gooit rolt het touw af van de as. Als u dan op het juiste moment trekt aan het touw zal de jojo zichzelf weer optrekken en zal het stuk touw zich weer om de as wikkelen. Dit kan eindeloos worden herhaald en zorgt voor veel plezier!

Jojo's als beursartikel

Een jojo met bedrukking is een ontzettend leuk beursartikel. Het is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep, iedereen vindt bedrukte jojo’s leuk, zowel jong als oud. Een jojo met bedrukking kan ook prima aan een kerstpakket worden toegevoegd. Andere mogelijkheden zijn;

  • Vergeven op scholen;
  • Uitdelen bij promotiedagen;
  • Verloten bij winacties.

Jojo’s bedrukken

Jojo’s bedrukken gebeurt door middel van een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking via een stempel aangebracht op de jojo. De bedrukking zal zich op de ronde schijf bevinden, uiteraard is het ook mogelijk om beide schijven van een bedrukking te voorzien. U kunt dan kiezen voor twee verschillende bedrukkingen, maar uiteraard ook voor dezelfde. Ook kunt u een leuk figuur aanbrengen dat erg opvalt, wanneer de jojo begint te draaien.

Een jojo bedrukken met de juiste kleurencombinaties is een slim idee. Er ontstaat hier een uniek en herkenbaar promotieartikelen voor uw bedrijf, dat met een goed gevoel kan worden weggegeven.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de jojo's of over uw bestelling? Neem dan contact op via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer vrije tijdsartikelen!

Behalve bedrukte jojo's zijn misschien onze spellenstrandballen en frisbees iets voor u?

Bedrukte jojo’s

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9