PERSOONLIJK ADVIES

Drinkflessen bedrukken

Door het bedrukken van een drinkfles heeft u een leuk en origineel relatiegeschenk om uw relaties mee te verassen. Zo heeft u met een bedrukte drinkfles een mooi, functioneel en zeker een duurzaam relatiegeschenk. Naast het geven van een bedrukte drinkfles kunt u ook uw eigen werknemers verassen met een gepersonaliseerde drinkfles.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Drinkflessen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Bent u nog op zoek naar een duurzame drinkfles inclusief originele bedrukking om aan uw relaties te geven? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Suprème Relatiegeschenken beschikt over een groot én divers aanbod van duurzame drinkflessen waarmee u uw relaties kunt verrassen. Het gebruik van een drinkfles is een duurzaam idee, zo hoeft u niet continu gebruik te maken van plastic flesjes die eenmalig gebruikt worden. Daarnaast is een bedrukte drinkfles ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid wanneer u een originele boodschap op de drinkfles laat bedrukken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo op de drinkfles te bedrukken. Op deze manier komen veel mensen in contact met uw bedrijf wanneer u bedrukte drinkflessen aan uw relaties geeft.

Verschillende soorten bedrukte drinkflessen

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment met drinkflessen. De drinkflessen met bedrukking zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Naast de standaard drinkfles kunt u ook bij ons terecht voor afwijkende drinkflessen. Een voorbeeld daarvan is de infuser drinkfles. Doordat in deze fles een infuser is aangebracht, is het mogelijk om stukjes fruit toe te voegen aan uw water zonder dat u het in uw mond krijgt. Hiermee krijgt uw water een heerlijk smaakje.. Bent u genoodzaakt gedurende de dag medicijnen te slikken? Dan is de drinkfles met pillendoos misschien iets voor u. Dit is een 600 ml drinkfles met een geïntegreerd medicijnbakje.

Drinkflessen snel en eenvoudig online bestellen

Naast het feit dat drinkflessen erg zinvol zijn om weg te geven, zijn drinkflessen ook uitermate geschikt om te bedrukken. Door de drinkfles te bedrukken meteen bedrijfslogo of een originele boodschap heeft u een leuk relatiegeschenk om uw relaties mee te verassen. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden qua bedrukking, kies dan voor een gratis digitale proefdruk. Op deze manier kunt u perfect ondervinden hoe uw idee zich vertaald naar de werkelijkheid. Mocht u verder nog vragen hebben met betrekking tot ons assortiment of geplaatste bestellingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 074- 24 24 757 of via mail op [email protected]èmerelatiegeschenken.nl.

 

 

 

Drinkflessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10