PERSOONLIJK ADVIES

Strandstoelen met bedrukking

Strandstoelen bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo zijn erg leuke en handige relatiegeschenken, vooral in de zomer. Een strandstoel is een relatief prijzig relatiegeschenk, waardoor het een ideaal geschenk is om aan goede klanten/relaties te geven. Wanneer uw klant daadwerkelijk de strandstoel meeneemt naar het strand, zult u onbewust erg veel reclame maken. De mensen om hem of haar heen zullen immers uw logo zien wanneer u die bedrukt op de strandstoel. Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u weet hoe de strandstoel met bedrukking eruit komt te zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

We hebben verschillende strandstoelen in ons assortiment, namelijk: 

  • Met armleuningen;
  • Met blikhouder erin;
  • Een opvouwbare;
  • Een ronde;
  • Etc. 

Doordat we veel verschillende soorten strandstoelen in ons assortiment hebben, hebben we voor elk budget en elk bedrijf een geschikte strandstoel. Daarnaast is iedere strandstoel uniek met de door u gekozen bedrukking en kleur. 

Strandstoelen bedrukken

Strandstoelen bedrukken we doormiddel van een transferdruktechniek. Deze druktechniek is speciaal gemaakt voor het bedrukken op textiel. Door deze druktechniek komt uw logo duidelijk en scherp op de strandstoel te staan. Uw bedrukking kan in maximaal 4 verschillende kleuren, het lettertype is aan u zelf. U kan verschillende dingen op de strandstoel bedrukken, namelijk: 

  • Uw logo;
  • Uw bedrijfsnaam;
  • Uw slogan;
  • Uw contactgegevens. 

Wanneer u de bestelling plaatst zullen wij altijd van te voren een gratis digitale proefdruk sturen zodat u precies weet hoe uw strandstoel eruit komt te zien met de door u gekozen bedrukking. 

Strandstoelen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Waarom zult u de strandstoelen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken? Wij hebben al jaren ervaring met het bedrukken van duizenden relatiegeschenken en weten dan ook precies hoe wij u het beste kunnen helpen. Daarnaast geven wij graag advies en zullen we snel en effectief werken waardoor u binnen no time uw relatiegeschenk op de deurmat heeft liggen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over ons? Twijfel niet en neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar, namelijk via de chat op de website of:

De online chat op de website werkt het snelst! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

Bekijk ook:

 

Strandstoelen met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10