PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte bandana's

Bandana’s met bedrukking zijn relatiegeschenken die bij verschillende gelegenheden ingezet kunnen worden. U kunt deze bijvoorbeeld uitdelen bij een festival of evenement, of toevoegen aan een zomerpakket. Van vroeger uit bestaat een bandana uit een vierkante doek die zelf op de juiste manier kan worden dubbelgevouwen en zo op het hoofd kan worden gedragen. Een bedrukte bandana wordt echter ook veelvuldig gebruikt om om de nek te dragen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u in het assortiment bandana’s met bedrukking die zijn 'voor gevouwen', maar ook de exemplaren die nog echt uit een doek bestaan. Bij de exemplaren die al helemaal klaar zijn, hoeft alleen de achterkant nog maar te worden dichtgeknoopt, wat een groot voordeel biedt. Een bedrukte bandana is namelijk voor iedereen passend te maken. Men kan zelf beslissen hoe strak of los de bandana met bedrukking wordt gedragen. 

Het bedrukken van de bandana’s 

Het bedrukken van bandana’s gebeurt over het algemeen met behulp van twee verschillende bedrukkingstechnieken. Allereerst wordt er gebruik gemaakt van de techniek transferdruk. Deze bedrukkingstechniek kan de bandana van een bedrukking voorzien met maar liefst vier kleuren. Mocht u graag een wat degelijkere uitstraling willen voor uw bedrukte bandana, dan heeft u ook de mogelijkheid om deze te laten borduren. Bij het borduren maakt het niet uit hoeveel kleuren er worden gebruikt. Er wordt echter wel altijd gekeken naar de haalbaarheid en de grootte van de bedrukking. 

Bandana’s bedrukken kan dus verscheidend. Mede om deze reden verstrekt Suprème altijd een digitale proef per mail. Hierdoor is het eindresultaat alvast te bekijken en kunnen eventuele spellings- of kleurfouten tijdig worden opgemerkt. 

Meer informatie! 

De medewerkers van Suprème geven u graag meer informatie over de bandana’s zelf en het bedrukken van deze geschenken. Uiteraard kunt u ook terecht voor vragen over alle andere artikelen uit ons assortiment. Neem contact op via: 074 – 24 24 757 en [email protected]

Bekijk ook de verschillende soorten caps! 

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u niet alleen terecht voor het bedrukken van bandana’s, maar ook voor allerlei verschillende soorten caps: army, kinder en zonnekleppen!

Bedrukte bandana's

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10