PERSOONLIJK ADVIES

Knuffels bedrukken

Bedrukte knuffels zijn echte blijvers. Als deze geschenken eenmaal geliefd zijn, dan zullen ze niet meer snel worden losgelaten. Een knuffel is namelijk iets persoonlijks voor kinderen. Ze willen ze altijd overal mee naartoe nemen. De knuffels met bedrukking zullen daardoor in aanraking komen met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan:

  • opa’s en oma’s
  • kinderdagverblijven
  • peuterspeelzalen

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukte knuffel kan natuurlijk bestaan uit veel verschillende vormen. De meest voorkomende vormen zijn beren en honden. Deze zijn dan ook erg geliefd bij zowel jongens als meisjes. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om wel een onderscheid te maken tussen de bedrukte knuffels. Hierbij kunt u voor de meisjes kiezen voor een pop en bij de jongens kunt u bijvoorbeeld kiezen voor auto’s. Het leukste is echter om het kind de keuze te laten en ze beide bedrukte knuffels te laten zien.

Bedrukte knuffels weggeven

Bedrukte knuffels weggeven kan vanzelfsprekend altijd. Het is tegelijk een leuk geschenk om te gebruiken binnen uw eigen bedrijf. U kunt iedere medewerker met een pasgeboren baby feliciteren door middel van een bedrukte knuffel. Het voordeel van het weggeven aan de geboorte is dat het kind gehecht raakt aan uw bedrukte knuffel. Een wat duurdere uitvoering is hier prima op zijn plaats.

Knuffels met bedrukking kunt u ook gebruiken als echt promotieartikel. U kunt op een drukbezochte plek gaan staan en de bedrukte relatiegeschenken uitdelen. Hiervoor kunt u een goedkopere uitvoering qua bedrukte knuffel kiezen, waardoor u er meer kunt bestellen.

Knuffels bedrukken

Knuffels bedrukken kunt u geheel naar eigen inzicht, maar het meest voorkomend is toch wel een logo met een bedrijfsnaam. Bij knuffels is een bedrukking doormiddel van borduring veel van toepassing. Het is namelijk een bedrukking waar het kind geen last van heeft, maar toch valt het op. Tevens kan een geborduurde bedrukking prima tegen een stootje, waardoor hij lang blijft zitten en waardoor de bedrukking veilig is voor het kind!

Contact opnemen

Voor het stellen van vragen of voor meer informatie, kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn iedere werkdag telefonisch te bereiken via: 

Kijk verder!

Kijk voor meer originaliteit bij onze babyartikelen, tekenen & kleuren of badeendjes!

Knuffels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10