PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Bedrukte lippenbalsem is een relatiegeschenk dat het hele jaar door gebruikt wordt. Tijdens de winter tegen de koude dagen en tijdens de zomer tegen de felle zon. Met een lippenbalsem blijven lippen zacht en soepel, er ontstaan geen gebarsten lippen. Door de lippenbalsem te bedrukken, kunt u een persoonlijk relatiegeschenk weggeven. Bij elk gebruik zal de ontvanger weer aan uw bedrijf denken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Diverse modellen

Lippenbalsem die bedrukt kan worden, is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en types, zoals:

  • aan een lanyard;
  • in een potje;
  • stick in verschillende kleuren;
  • in een bal die opengedraaid kan worden;
  • in een tube;
  • met usb-stick;
  • etc.

Een bedrukte lippenbalsem biedt dus veel verschillende mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Ook is een bedrukte lippenbalsem gelief bij vrouwen en mannen. Vrouwen hebben een bedrukte lippenbalsem bijna standaard in de handtas, en daarom heeft u bij het weggegeven van lippenbalsem met uw bedrukking aan vrouwen kans dat het relatiegeschenk meteen in gebruik zal worden genomen. Voor mannen is het hebben van goed verzorgde lippen ook belangrijk, al zeggen ze dit soms niet. Een bedrukte lippenbalsem is ook zeker daar op zijn plaats.

Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem wordt bedrukt met een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de bedrukking door middel van een rubberen ‘’stempel’’ aangebracht. Een stempel kan de ronding van de lippenbalsem goed volgen en daardoor ontstaat er een duidelijke en herkenbare bedrukking. Bij een tampondruk kunnen er verschillende kleuren worden gebruikt, maar vaak kiest men voor twee kleuren. Dit komt omdat de lippenbalsem zelf ook al een kleur bevat en het anders te druk en onoverzichtelijk zal worden.

Een lippenbalsem kan ook geheel custom made worden gemaakt. Deze lippenbalsems worden dan geheel rondom bedrukt. De kleuren voor deze rondom bedrukking kunt u zelf kiezen. U kunt de lippenbalsem dus geheel aan uw huisstijl aanpassen, maar ook kiezen voor een ander opvallend geheel. U ontvangt vooraf altijd een gratis digitale proef, om zo alvast het eindresultaat te kunnen bekijken.

Advies

Suprème Relatiegeschenken denkt graag met uw mee en staat dan ook altijd klaar voor het verzorgen van vrijblijvend en persoonlijk advies. Contact opnemen kan via: 

Meer verzorgingsproducten

Zie ook ons aanbod in zakspiegels, handreiniging en andere hamam handdoeken.

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10