PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte spaarpotten

Bedrukte spaarpotten zijn relatiegeschenken met een boodschap. Ze zijn bruikbaar voor verschillende omstandigheden en gebeurtenissen. Hieronder ziet u ons afwisselende assortiment met een spaarpot voor elk budget. Welke gaat u aan uw relaties weggeven?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

 

Spaarpotten die bedrukt zijn, passen bij veel verschillende bedrijven, onder andere banken en reisbureaus. Een bank kan bijvoorbeeld bij het openen van een rekening een bedrukte spaarpot weggeven. Een reisbureau kan dit doen bij het boeken van een vakantie met de boodschap om alvast te sparen voor uitgaven tijdens de vakantie. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, ook voor uw bedrijf!

Bedrukte spaarpotten | in allerlei vormen

Een bedrukte spaarpot is in veel originele vormen verkrijgbaar: 

  • varken
  • beer
  • 'in case of emergency'
  • huis
  • pennenbakje
  • wereldbol
  • (race)auto
  • pony
  • kinderwagen
  • en nog veel meer!


Spaarpotten met bedrukking zijn dus in verschillende vormen te verkrijgen, waardoor deze ook prima door uw bedrijf kunnen worden vergeven. Het is zelfs mogelijk om de spaarpotten custom made te ontwerpen, hierbij kunt u alles zelf bepalen!

Spaarpotten die bedrukt zijn, kunnen ook prima op beurzen, open dagen of andere gebeurtenissen worden gebruikt en weggegeven. Bijna iedereen heeft een doel waarvoor hij/zij wil sparen, dit kan dan natuurlijk mooi in een spaarpot bedrukt met uw logo! 

Spaarpotten bedrukken

Spaarpotten worden het meest bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk gebeurt door middel van een stempel. Een stempel kan de ronding van de spaarpot goed volgen en zo de bedrukking nauwkeurig aanbrengen. Het verschilt per spaarpot of u de positie van de bedrukking zelf kunt kiezen. In sommige gevallen is hier al een plek voor aangewezen, terwijl u bij andere uitvoeringen zelf de keuze kunt maken.

Spaarpotten gemaakt van metaal kunnen ook gegraveerd worden. Deze bevatten meestal een standaard graveerplaatje. Bij graveren wordt de bovenste laag van de spaarpot weggebrand waarna de gravering ontstaat. Omdat er met hoge temperaturen gewerkt wordt, is het niet mogelijk om een spaarpot van kunststof materiaal te graveren. Mocht u graag een keer iets anders willen als bedrukking op de kunststof spaarpot om op te vallen, dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Suprème is namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste bedrukkingstechnieken.

Contact met Suprème

Contact opnemen kan via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere relatiegeschenken

Bekijk ook onze jojo’s, broodtrommels en stressballen!

Bedrukte spaarpotten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10

Hele goed service

Marijke uit Voorschoten

10

Geweldig!

Erna Wolberink uit Enschede

10